- 23 Ocak 2019
- 24.608
- 32.200
- 2.233
Kaç saniye gördünüz bu ışığı?Ya Sergen yildizlara bakiyorum da üzerimden isik gecti ama cok uzakta cok da hizli flightradar bakayim dedim üzerimden gecen bir ucak yoktu ne olabilir acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç saniye gördünüz bu ışığı?Ya Sergen yildizlara bakiyorum da üzerimden isik gecti ama cok uzakta cok da hizli flightradar bakayim dedim üzerimden gecen bir ucak yoktu ne olabilir acaba
1-2 dakikaKaç saniye gördünüz bu ışığı?
Gözden nasıl kayboldu peki?1-2 dakika
fikirlerinizi söylemekten niye çekiniyorsunuz yauv kimse size birşey yapmaz
forum bunun için var zaten herkes aynı fikirde olsa ne anlamı olur forumun
sen benim prandelli postumu biliyormusun başkası olsa utancından giremez veyahut en sonunda küfür edip çekip gider
forum her yıldönümünde beni anıp dalga geçiyorolur yani nolcak
herkesin var bir falsosu
çekinmeyin fikirlrtinizi yazın buraya
fikirlerinizi söylemekten niye çekiniyorsunuz yauv kimse size birşey yapmaz
forum bunun için var zaten herkes aynı fikirde olsa ne anlamı olur forumun
sen benim prandelli postumu biliyormusun başkası olsa utancından giremez veyahut en sonunda küfür edip çekip gider
forum her yıldönümünde beni anıp dalga geçiyorolur yani nolcak
herkesin var bir falsosu
çekinmeyin fikirlrtinizi yazın buraya
Kaybolmadi ucak gibi gectiGözden nasıl kayboldu peki?
Katilir misin
Haberlere göre hafta içi Angelinho ve Rashica'nın açıklanma ihtimali çok yüksek.
Angelino> 0.5 Sosa > BernatLeipzig’e bonservisi düşürün ayağı işte.
7-8e hangisi olursa alıcaz
Açıkçası Angelino > Bernat > Sosa benim için ama Sosa’yı tanımıyorum pek. Bernat daha iyi ama yaş ve sakatlık durumu riskli olabilir.
Beyaz ışık sabit miydi yoksa yanıp sönüyor muydu?Kaybolmadi ucak gibi gecti
antonio dan gomis vibe aldimAngelino, paredes, antonyo ho
via Newzat
Bilmiyorum bir evladın var mı? Ama varsa ve ölümden döndüyse onun en çok mutlu olduğu şeyi yapmak ister bir baba ki bir sevgi ortamı içerisinde büyüyor bu çocuk hem de en sevdiği oyuncuların arasında. İcardi nın yanında torreira nın yanında mutluluğu gözlerinden okunuyor bu çocuğun. Ben olsam ben de benzer bir şekilde davranır mıydım? Büyük ihtimal...o zaman kendi başarısı için çocuga kotuluk yapıyor.
ucaktır o zamanKaybolmadi ucak gibi gecti
Allahin kiskanci ilgi hep ustunde olcak di migaza gelip sallamaya devam meliksah.nasıl olsa 10undan biri tutar.icardiyle ilk defa ilgileniyoruz zaten,adını hıc duymadık daha önce.angelino da sen yazınca gundeme geldi
Mevzuyu benle konuşuyorsun zaten baştan berisıkıntı yok. Ben de sana şüphelerinde yanıldığını söylemeye çalışıyorum. Bu torpil mevzusu bir kaç gündür böyle dillendiriliyor. Alt yapıda torpil varsa bile bu nasıl güzel bir torpidir ki alt yapılardaki tüm yaş gruplarında ya şampiyon oluyoruz ya da şampiyonluğa oynuyoruz.
Olabilir.gecen sirius falan vardiYa Sergen yildizlara bakiyorum da üzerimden isik gecti ama cok uzakta cok da hizli flightradar bakayim dedim üzerimden gecen bir ucak yoktu ne olabilir acaba
mutlu oldugu kesin de bence o yastaki bir cocuk icin saglıklı bir durum degil. pedogog degilim ama o kadar medyatik bir ortam hic uygun degil manyak olur o cocuk.
Başka maç fotoğrafı mı bulamadın?Sen hayırdır yaGelirse, belli ki bu deli oğlanda sağlam kayacak mekanda
![]()