Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fikirlerinizi söylemekten niye çekiniyorsunuz yauv kimse size birşey yapmaz

forum bunun için var zaten herkes aynı fikirde olsa ne anlamı olur forumun

sen benim prandelli postumu biliyormusun başkası olsa utancından giremez veyahut en sonunda küfür edip çekip gider

forum her yıldönümünde beni anıp dalga geçiyor :) olur yani nolcak

herkesin var bir falsosu

çekinmeyin fikirlrtinizi yazın buraya

Not: rtaşımızın dediği icardi için geçerli değildir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fikirlerinizi söylemekten niye çekiniyorsunuz yauv kimse size birşey yapmaz

forum bunun için var zaten herkes aynı fikirde olsa ne anlamı olur forumun

sen benim prandelli postumu biliyormusun başkası olsa utancından giremez veyahut en sonunda küfür edip çekip gider

forum her yıldönümünde beni anıp dalga geçiyor :) olur yani nolcak

herkesin var bir falsosu

çekinmeyin fikirlrtinizi yazın buraya

Prandelli hakkinda ne gibi post yaptin rtas

Leipzig’e bonservisi düşürün ayağı işte.

7-8e hangisi olursa alıcaz

Açıkçası Angelino > Bernat > Sosa benim için ama Sosa’yı tanımıyorum pek. Bernat daha iyi ama yaş ve sakatlık durumu riskli olabilir.
Angelino> 0.5 Sosa > Bernat

bulide güven bana. Sosa icin bile manyak sevinmistim

o zaman kendi başarısı için çocuga kotuluk yapıyor.
Bilmiyorum bir evladın var mı? Ama varsa ve ölümden döndüyse onun en çok mutlu olduğu şeyi yapmak ister bir baba ki bir sevgi ortamı içerisinde büyüyor bu çocuk hem de en sevdiği oyuncuların arasında. İcardi nın yanında torreira nın yanında mutluluğu gözlerinden okunuyor bu çocuğun. Ben olsam ben de benzer bir şekilde davranır mıydım? Büyük ihtimal...

Mevzuyu benle konuşuyorsun zaten baştan beri :) sıkıntı yok. Ben de sana şüphelerinde yanıldığını söylemeye çalışıyorum. Bu torpil mevzusu bir kaç gündür böyle dillendiriliyor. Alt yapıda torpil varsa bile bu nasıl güzel bir torpidir ki alt yapılardaki tüm yaş gruplarında ya şampiyon oluyoruz ya da şampiyonluğa oynuyoruz.

Arada birkaç kişi daha lafa girdiği için sen olduğunu fark edememişim kusura bakma AMA madem baştan beri ne dediğimi biliyorsun neden bana "Akman'ın çocukları kimin önüne geçmiş?" diye soruyorsun ki? Ben bunlara kesin torpil yapılıyor falan demediğimi biliyorsun o zaman. İnsan sadece kaygılanıyor diyorum, umarım yoktur diyorum. Zaten bunlar bilen birinin değil bilmeyen birinin söyleyeceği laflar. Bilmeyen biri de ne bilsin yani Akmanlar birinin hakkını yemiş mi yememiş mi...

Bu durumlardan kaygılanmam da şundan yani. Eğer böyle bir torpil VARSA altyapıdaki çocuklar da bunu görür hisseder ve motivasyonları kırılır. Elimizde çok potansiyelli cevherler varsa bile şevkleri kırılınca kendilerini gösteremezler. Derdim bundan ibaret.

Gelirse, belli ki bu deli oğlanda sağlam kayacak mekanda

giphy.gif
Başka maç fotoğrafı mı bulamadın?Sen hayırdır ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt