Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden timur varken insanlar neden yangın derdinde anlamak zor içinizdeki ateşi başka bir konuda çıkarın rtaşlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şeref hoşgeldin
Şu şekil bisi değil hocam :D

1688849966441.webp

bu tum dunyada kurumsal yapılarda olan birsey. legacy admission denir. ornegin annen baban yale mezunuysa universiteye kabulde sana oncelik tanırlar. ama bu demek degil ki başarısız olursan mezun ederler veya sana fazladan not verirler. bu da oyle birsey.

ayhan akmanın cocukları da mutlaka bunun avantajını kullanmışlardır. ama misal hamza akmanda pek bir numara yok gibi. a takımına çıkamaz bence. ondan daha iyi bir çocuk varsa onu a takıma yukseltmeyelim de hamzayı yukseltelim diye bisey oldugunu sanmıyorum. oyle birsey varsa ben de sonuna kadar karsi cıkarım.

akmanlardan once sahsen beni okan buruk'un oglunun her bokun icinde olması daha cok rahatsız ediyor.

Ben bu kısımlarından bahsediyorum zaten. Yoksa altyapıya girsin gireceklerse ama a takım kampına seçilirken, kontrat verilirken, vs torpil yapılmasın. Derdim orası.

Okan burukun çocuğunu tolere etmek lazım çocuk çok önemli bir hastalık atlatmış. Babası teknik direktorken de takımla beraber olması ve mutlu olması hakkı.
mutlu oldugu kesin de bence o yastaki bir cocuk icin saglıklı bir durum degil. pedogog degilim ama o kadar medyatik bir ortam hic uygun degil manyak olur o cocuk.

Okan buruk un oğlunun içeride olması Okan buruk un başarısının temeli bence. Okan buruk tüm enerjisini ilgisini çalışkanlığını bence Ali Yiğit e borçlu. Onu o kadar çok seviyor ki onun Galatasaray sevgisi ile çocuğu ile birlikte birşeyler başarmanın sevinci ve mutluluğu onu daha çok çalışmaya sevk ediyor. O da Okan buruk un motivasyon kaynağı.
o zaman kendi başarısı için çocuga kotuluk yapıyor.

Mevzuyu baştan okusanız ve okuduğunuzu anlasanız bir çok güzel olacak. Ben onlara torpil yapılıyor demiyorum ki. O konuda suçlama falan yapmadım. İnşallah yoktur dedim sadece. Sonra da "torpil varsa da normal" diyen birine cevaben "eğer böyle torpilleri normal görürseniz sonucu böyle olur" diyorum. Anlayın artık.
Mevzuyu benle konuşuyorsun zaten baştan beri :) sıkıntı yok. Ben de sana şüphelerinde yanıldığını söylemeye çalışıyorum. Bu torpil mevzusu bir kaç gündür böyle dillendiriliyor. Alt yapıda torpil varsa bile bu nasıl güzel bir torpidir ki alt yapılardaki tüm yaş gruplarında ya şampiyon oluyoruz ya da şampiyonluğa oynuyoruz.

Bu arada basima bisey gelmiyecekse ben bu Kamadayi tutmadim

fikirlerinizi söylemekten niye çekiniyorsunuz yauv kimse size birşey yapmaz

forum bunun için var zaten herkes aynı fikirde olsa ne anlamı olur forumun

sen benim prandelli postumu biliyormusun başkası olsa utancından giremez veyahut en sonunda küfür edip çekip gider

forum her yıldönümünde beni anıp dalga geçiyor :) olur yani nolcak

herkesin var bir falsosu

çekinmeyin fikirlrtinizi yazın buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt