- 3 Haziran 2015
- 56.773
- 65.903
- 4.143
Bu gece uzun mu olacak acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gece uzun mu olacak acaba
Bu gece yaptigimiz butun transferler yarin iptal olacak. Ertesi gün tekrar yapıcaz.Bu gece uzun mu olacak acaba
bu tum dunyada kurumsal yapılarda olan birsey. legacy admission denir. ornegin annen baban yale mezunuysa universiteye kabulde sana oncelik tanırlar. ama bu demek degil ki başarısız olursan mezun ederler veya sana fazladan not verirler. bu da oyle birsey.
ayhan akmanın cocukları da mutlaka bunun avantajını kullanmışlardır. ama misal hamza akmanda pek bir numara yok gibi. a takımına çıkamaz bence. ondan daha iyi bir çocuk varsa onu a takıma yukseltmeyelim de hamzayı yukseltelim diye bisey oldugunu sanmıyorum. oyle birsey varsa ben de sonuna kadar karsi cıkarım.
akmanlardan once sahsen beni okan buruk'un oglunun her bokun icinde olması daha cok rahatsız ediyor.
mutlu oldugu kesin de bence o yastaki bir cocuk icin saglıklı bir durum degil. pedogog degilim ama o kadar medyatik bir ortam hic uygun degil manyak olur o cocuk.Okan burukun çocuğunu tolere etmek lazım çocuk çok önemli bir hastalık atlatmış. Babası teknik direktorken de takımla beraber olması ve mutlu olması hakkı.
Katilir misinspace aç
ne dedizat
horse zat nededi
o zaman kendi başarısı için çocuga kotuluk yapıyor.Okan buruk un oğlunun içeride olması Okan buruk un başarısının temeli bence. Okan buruk tüm enerjisini ilgisini çalışkanlığını bence Ali Yiğit e borçlu. Onu o kadar çok seviyor ki onun Galatasaray sevgisi ile çocuğu ile birlikte birşeyler başarmanın sevinci ve mutluluğu onu daha çok çalışmaya sevk ediyor. O da Okan buruk un motivasyon kaynağı.
Mevzuyu benle konuşuyorsun zaten baştan beriMevzuyu baştan okusanız ve okuduğunuzu anlasanız bir çok güzel olacak. Ben onlara torpil yapılıyor demiyorum ki. O konuda suçlama falan yapmadım. İnşallah yoktur dedim sadece. Sonra da "torpil varsa da normal" diyen birine cevaben "eğer böyle torpilleri normal görürseniz sonucu böyle olur" diyorum. Anlayın artık.
Bu arada basima bisey gelmiyecekse ben bu Kamadayi tutmadim
Ya Sergen yildizlara bakiyorum da üzerimden isik gecti ama cok uzakta cok da hizli flightradar bakayim dedim üzerimden gecen bir ucak yoktu ne olabilir acaba