- 4 Ağustos 2009
- 90.266
- 71.221
- 5.188
Mutsuzluktan tatliya abanmis gibi.Yanaklar dolmuş gibi dimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mutsuzluktan tatliya abanmis gibi.Yanaklar dolmuş gibi dimi
Nevzat yayında demisTANRIVERDIYSE BIZE HO DEMEK DÜSER
bu tum dunyada kurumsal yapılarda olan birsey. legacy admission denir. ornegin annen baban yale mezunuysa universiteye kabulde sana oncelik tanırlar. ama bu demek degil ki başarısız olursan mezun ederler veya sana fazladan not verirler. bu da oyle birsey.Birine vefa diye böyle bir torpil geçersen diğerleri de isteyince de yapmak zorunda kalırsın. Yüzlerce eski GS topçusu var nazı geçecek. Tonla çocuk-torun-yeğen vardır. Bir doluşurlarsa altyapıya sster istemez geçer yeteneklilerin önüne. Ha bu iki çocuk yetenekli görünüyordu. O yüzden ben altında kesin torpil var demiyorum ama umarım haklarında kararlar verilirken adil olunuyordur.
Ben az yetenekli genç olsam kesinlikle bizim takımı istemem.
Takriben öğle civarı başlayan altyapıdaki torpil mevzusu hala konuşuluyor, inanılmaz.![]()
Yayinda dinliyorum su anNevzat yayında demis
Bırakın totnıma gideyim sizin allahınız yok mu psikolojisi alıyorumMutsuzluktan tatliya abanmis gibi.
İyi ne güzel isteYayinda dinliyorum su an
Bunlar iyi şeyler değil abim bizde yaptık zamanında bunları gördük sonra eşeğin büllüğünü tez vakitte boşa karı'yıicardi sol ayağı okşuyor. Angelino h.o
![]()
Sana özelinde yazmadım zaten kaç gündür bu sohbet döndüğü için yazdım.Kendi altyapısına verir elbette ama üstyapıya çıkma kararları verilirken, kontrat verilirken, kampa götürme/götürmeme kararı verilirken onun çocuğu olmasına göre torpil geçilmez, geçilmemeli. AMA TEKRAR EDİYORUM. KONUŞMANIN ORTASINDAN GİRİP ANLAMADAN DİNLEMEDEN ÇIKIŞ YAPMAYIN. Ben kesin torpil var demedim. İnsan acaba var mıdır diye kaygılanıyor dedim. Bunu söylemem ayrı sonra bana "o kadar torpil normal" diyen birisine cevaben yazdıklarım ayrı mevzu.