Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bundan 7-8 sene önce gs seçmelerine gittim florya'ya
500 kişi top oynadı belki de o gün ve gözlemciler kahve içip arkası dönük muhabbet etti.
tabii ki ayhan'ın oğulları oynayacak :D

Twitter yenilemekten helak oldum. Açıklayın şu oyuncuları da rahatlayalım yav.

Altyapıda torpil konusunu kapatalım artık pls

İstanbul'da olsaydı dedenin elinden telefonu çoktan almıştı yenge,avusturyaya gelince gece yayını filan gaza gelmis

Ya bırkaın şu işleri arkadaş ayhan Akman'ın çocuklarının hepsi yetenekli, bir şey bilmiyorsanız açın izleyin istatistiklerine bakın. Tabii ki çocuğunu kendi takımında oynatacak dünyanın her yerinde böyle Ronaldo'nun çocuğundan tut her yerde böyle

Kendi altyapısına verir elbette ama üstyapıya çıkma kararları verilirken, kontrat verilirken, kampa götürme/götürmeme kararı verilirken onun çocuğu olmasına göre torpil geçilmez, geçilmemeli. AMA TEKRAR EDİYORUM. KONUŞMANIN ORTASINDAN GİRİP ANLAMADAN DİNLEMEDEN ÇIKIŞ YAPMAYIN. Ben kesin torpil var demedim. İnsan acaba var mıdır diye kaygılanıyor dedim. Bunu söylemem ayrı sonra bana "o kadar torpil normal" diyen birisine cevaben yazdıklarım ayrı mevzu.

stormtrooper-star-wars.gif

Birine vefa diye böyle bir torpil geçersen diğerleri de isteyince de yapmak zorunda kalırsın. Yüzlerce eski GS topçusu var nazı geçecek. Tonla çocuk-torun-yeğen vardır. Bir doluşurlarsa altyapıya sster istemez geçer yeteneklilerin önüne. Ha bu iki çocuk yetenekli görünüyordu. O yüzden ben altında kesin torpil var demiyorum ama umarım haklarında kararlar verilirken adil olunuyordur.
Aga Ayhan Akman ın çocukları hangi yetenekli çocukların önüne geçmiş? Alt yapıda mevkiilerinde daha yetenekli çocuklar var da ya da diğer takımların alt yapılarında o mevkide oynayan başka çocuklar var da biz mi bilmiyoruz?
Ben torpilin kralını söyleyeyim. Aykut Erçetin bildiğim kadarı ile candan Erçetin in yeğeni. Yıllarca 3. Kaleci olarak takıldı bu takımın içerisinde.

Sabri Sarıoğlu da başkanın ortağının oğlu idi samsun dan. O da çıktı ama yıllarca oynadı takımda kaptanlık yaptı.

Evet alt yapılarda torpil falan oluyor ama kimse o torpil ile a takımda kalıcı olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt