- 1 Ağustos 2014
- 63.810
- 74.998
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tüm altyapı eski topçularımızın yeteneksiz çocuklarından oluşmasın tabi ki. eski topçularımızın çocukları daha yetenekli çocukların önüne de geçmesin. ama birkaç kişilik ek kontenjan verilebilir.Ne vefası arkadaş? Vefa saha içinde çocuğuna, akrabasına haksız iltimas yaparak gösterilmez. Ayhan'ın kendisine saha dışında başka türlü gösterirsin vefayı gerekirse. O zaman tüm altyapımız eski topçularımızın yeteneksiz oğullarından yeğenlerinden oluşsun, bir halta da yaramasın...
Bende pek sevemedimBu arada basima bisey gelmiyecekse ben bu Kamadayi tutmadim
Olur bence bir de ikinci santrfor fena olmaz derim.Angel
Paredes
Icardi
Rashica
Bunlar alinip mevcutlar korunursa yeterli olur mu ustadım
Uyduruyorsunuz bir torpil diye sonra bu sanki gerçekmiş gibi davranıyorsunuz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalnız torpil her altyapıda var yok gibi de konuşmayalımUyduruyorsunuz bir torpil diye sonra bu sanki gerçekmiş gibi davranıyorsunuz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dedeye kolpacı demişsin knk daha ne diyeceksin yavKanka ben de engelliyim harbi. Bi bok da dememiştim dedem yaşında adamsın utanmıyormusun kolpa sıkmaya demiştim alt tarafı

tüm altyapı eski topçularımızın yeteneksiz çocuklarından oluşmasın tabi ki. eski topçularımızın çocukları daha yetenekli çocukların önüne de geçmesin. ama birkaç kişilik ek kontenjan verilebilir.
Baskın yayınları severiz.
Karı videoları izlemece%49 ne yapacaklar acaba