Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.338
- 5.333
- 2.308
Bu arada basima bisey gelmiyecekse ben bu Kamadayi tutmadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mauro İcardi'nin sevgilisi olduğu iddia ediliyomuş
Baran Demiroğlu'nu götürmüş işte santrafor olarak. Çok şey görmüş olabilir onun kiralık gittiği takımdaki raporları da geliyordur hocaya.Okan Hoca 3-5 günde kampın daha başında ne görmüş de ne anlamış, geçiniz. Ben kadroda neden tutmadı falan da demem. Barış 3. santrafor falan o da tamam ama şu an Barış 3. değil 1. santrafor. Haftaya falan hazırlık maçı oynayacağızdır muhtemelen. Transferler ne zaman gelecek de kampa katılacak belli değil. Hazır durum buyken asıl mevkisi santrafor olan bir tanecik genci götürseydik diyorum.
torpil degil vefa diyelim
olmasi gayet normal
büyük oyunu çözmüş.
Dedeyi ben engelledim yaHerkes Rodop twiti atarken ekran görüntüsü olarak atiyor cünkü forumun 90% engelli
Seviyorum lan bu forumu
büyük oyunu çözmüş.
AngelBu gece bir şeyler olacak gibi
![]()
Uyduruyorsunuz bir torpil diye sonra bu sanki gerçekmiş gibi davranıyorsunuz.Ne vefası arkadaş? Vefa saha içinde çocuğuna, akrabasına haksız iltimas yaparak gösterilmez. Ayhan'ın kendisine saha dışında başka türlü gösterirsin vefayı gerekirse. O zaman tüm altyapımız eski topçularımızın yeteneksiz oğullarından yeğenlerinden oluşsun, bir halta da yaramasın...
İki aydır eve kadın ile gelmeyince ben.Bu gece bir şeyler olacak gibi
![]()
Kanka ben de engelliyim harbi. Bi bok da dememiştim dedem yaşında adamsın utanmıyormusun kolpa sıkmaya demiştim alt tarafıHerkes Rodop twiti atarken ekran görüntüsü olarak atiyor cünkü forumun 90% engelli
Seviyorum lan bu forumu
Baran Demiroğlu'nu götürmüş işte santrafor olarak. Çok şey görmüş olabilir onun kiralık gittiği takımdaki raporları da geliyordur hocaya.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi