Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mutlu oldugu kesin de bence o yastaki bir cocuk icin saglıklı bir durum degil. pedogog degilim ama o kadar medyatik bir ortam hic uygun degil manyak olur o cocuk.
O konuda haklısınız bu kadar medya önüne atılması çok yanlış kötü sonuçlar geldiğinde hedef tahtasına bile koyar bizim taraftar ya da karşı taraf dalga geçmeye başlarlar. Ama takımın içinde olması takımla iç içe olması bence son derece normal ve hakkı da.

Arada birkaç kişi daha lafa girdiği için sen olduğunu fark edememişim kusura bakma AMA madem baştan beri ne dediğimi biliyorsun neden bana "Akman'ın çocukları kimin önüne geçmiş?" diye soruyorsun ki? Ben bunlara kesin torpil yapılıyor falan demediğimi biliyorsun o zaman. İnsan sadece kaygılanıyor diyorum, umarım yoktur diyorum. Zaten bunlar bilen birinin değil bilmeyen birinin söyleyeceği laflar. Bilmeyen biri de ne bilsin yani Akmanlar birinin hakkını yemiş mi yememiş mi...

Bu durumlardan kaygılanmam da şundan yani. Eğer böyle bir torpil VARSA altyapıdaki çocuklar da bunu görür hisseder ve motivasyonları kırılır. Elimizde çok potansiyelli cevherler varsa bile şevkleri kırılınca kendilerini gösteremezler. Derdim bundan ibaret.
Kendine o soruyu sor diye sordum. :) Cevabı bu soruyu sorduğunda bulacaksın. Sen sormamışsın ben sordum sana.

Bilmiyorum bir evladın var mı? Ama varsa ve ölümden döndüyse onun en çok mutlu olduğu şeyi yapmak ister bir baba ki bir sevgi ortamı içerisinde büyüyor bu çocuk hem de en sevdiği oyuncuların arasında. İcardi nın yanında torreira nın yanında mutluluğu gözlerinden okunuyor bu çocuğun. Ben olsam ben de benzer bir şekilde davranır mıydım? Büyük ihtimal...
ben yapmazdım. şimdi herşey güzel ama kötü günleri de var bu işin. o yaşta bu kadar medyatiklik iyi degil. dedigim gibi pedagog degilim ama sağlıklı bulmuyorum ben.

Başka maç fotoğrafı mı bulamadın?Sen hayırdır ya :D

Hadi sen mi kıracağım be, al bakalım;

200.gif

Ole ole ole ola ola ola neredesin lan Japon kamada

Angelino, Sosa, Bernat bizde en fazla is yapan kim olur

Hay koyacam altyapısına yav. Ya arkadaş bu çocuklar her dönemlerinde altyapıların alayında vura vura düzenli olarak şampiyon olan yakımın oyuncuları. Bugün ağzınızın suyu akan Arda’yı ortada sıçan yapıyordu bunlar, herif kudurup birine hayvan gibi girdi.
Bahsettiğiniz oyuncular bunlar, daha geçen sene Hamza’yı keremin hemen arkasına yazıyorduk.
Birilerine bok atacaksanız gidin tff’ye atın tam gelişim çağında 1.5 sene top yüzü görmedi 1 nesil. Üste en yakın olan çocuklar bildiğin yok oldular 2 sene geç kendilerini gösterebildiler.
Altı üstü bir maç izledik bölgesi olmayan yerde 10 tane veletle İngiliz 2.lig takımına karşı sudan çıkmış balığa dönen oyuncuya da bok atılmaz.
Bir bekleyin, önümüzdeki hazırlık maçın yek başına aldırırsa ne yapacaksınız peki.
Abi sizin bu kendi oyuncularını itin bir tarafına sokma sevdanıza bitiyorum.

Aynı altyapıdan ozanlar, yunuslar, eminler çıkınca sorun yok ama en parlak 5 çocuk alınınca torpil.
14 yaşından beri her turnuvaya her kampa götürülen beknaz vardı sorması ayıp noldu yav o Türkiye’nin beklentisi en yüksek Veletiydi sonuç? Oturup son halini izleseniz İtin götüne sokar sokar çıkarırsınız, hayrola rekorlar kıran bu çocuk da mı torpilliydi.

Bugün gündemden uzak kaldım. Ne oldu Melikşah duyum mu üfürdü yine?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt