Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okulu falan boşver de sürekli icardilerle şunlarla bunlarla takılan çocugun kendi yaşıtlarıyla normal arkadaşlık kurması zor. herkes medya figuru olarak yaklaşacak çocuga farklı farklı beklentilerle.

Öyle tabi ama iyi yönetilirse üstesinden gelinebilir bir durum. Her ünlünün çocuğunun bir şekilde yaşadığı zorluklar bunlar ama zorlanıp dağıtan çocuklar olduğu gibi gayet iyi yetişen ve iyi gelecekleri olan ünlü çocukları da oluyor. Umalım ki uzman desteği de alarak doğru planlama yapmışlardır.

Başka yerde gün yüzüne çıkar çok sığ bir varsayım. Kritik zamanda hak ettiği şans verilmeyen çocuk tepetaklak aşağı gidebilir, hatta o yaşlarda daha muhtemel olan budur. Bu Akmanlarda belli yetenek olduğu görülüyor zaten ona hiç lafım yok, şimdiye kadar gösterdikleri yetenekle en azından buralarda belli oranda şans verilmeleri normal görünüyor ama atıyorum soyadı Akman olmasa Hamza'ya şimdiye kadar "sen bir sene bir git kiralık oyna bakalım bir yerlerde" denmiş olur muydu mesela? Ya da Efe 17 yaşında şimdiden yurt dışı kampına götürülür müydü, yoksa sen seneye gelirsin mi denirdi bilmiyorum. Sadece kaygılanıyorum. Umarım öyle değildir diyorum. Bundan kaygılanmamın da Türkiye şartlarında doğal olduğunu düşünüyorum. Hepsi bu.
Senin bu yaklaşımın da sığ yalnız. Efe Akman şimdiden yabancı takımlarca takip edilen bir oyuncu ki Roma Zaniolo transferinde oyuncunun öncelik hakkını alıyor mesela bu yetenekte bir oyuncunun soyadı Akman olmasa da kampa alınırdı. Başka yerde gün yüzüne çıkar da çok yanlış sayılmaz Kerem örneği var mesela bizde.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle tabi ama iyi yönetilirse üstesinden gelinebilir bir durum. Her ünlünün çocuğunun bir şekilde yaşadığı zorluklar bunlar ama zorlanıp dağıtan çocuklar olduğu gibi gayet iyi yetişen ve iyi gelecekleri olan ünlü çocukları da oluyor. Umalım ki uzman desteği de alarak doğru planlama yapmışlardır.
her ünlü çocugu demeyelim. bazı unlulerin cocukları hic tanınmıyor. sonradan ogrenince vay be bu falancanın cocugu muymus diyorsun.

Çok sığ değil ortada bir Kerem aktürkoğlu örneği var...

Kerem Aktürkoğlu örneği tersinin asla olmayacağını ispatlamaz. Hatta tersinin çok daha yüksek olasılık olmadığını bile ispatlamaz. Hak ettiği şans verilmediği için şevki kırılıp kaybolup giden yetenekleri doğal olarak bilmiyoruz çünkü. Hatta Kerem bile o dönem futbolu bırakmayı düşündüğünü söylemişti. Ola ki bıraksaydı ondan da haberimiz olmayacaktı. Aynı ikilemi yaşamış ve bırakmış niceleri olabilir.

tüm kulvarlarda açık ara şamp olduysalar dahi, altyapıdan gelen topçularımız b.k gibi malesef. demek ki diğer takımların muadili seviyeleri daha da b.k gibi. en az b.k gibi olanları bizimkilermiş demek ki.

torpil olayı tamamen niyet okuma. bilemeyiz. o yüzden üfürmeyelim.

altyapıdan gelen topçu 100 km öteden kendini belli eder btw.

Dede gece gece yayın açıyorsun ve boş yapıyorsun yav sonra niye küfür yiyorum :crushed:

Yav keçiörenden geldi futbolu bırakıyordu neredeyse kerem,şerefsiz yöneticiler ve tdler yüzünden.1 kerem gibi topcu cıkmıyor yıllardır altyapımızda olan topçulardan.Bariz kalite sorunu var altyapıda isteyen katılır isteyen katılmaz.

tüm kulvarlarda açık ara şamp olduysalar dahi, altyapıdan gelen topçularımız b.k gibi malesef. demek ki diğer takımların muadili seviyeleri daha da b.k gibi. en az b.k gibi olanları bizimkilermiş demek ki.

torpil olayı tamamen niyet okuma. bilemeyiz. o yüzden üfürmeyelim.

altyapıdan gelen topçu 100 km öteden kendini belli eder btw.

Şans vermiyoruz, A takım seviyesinde olmayan oyuncuyu çöp yapıyoruz sonra.

Emin işte mis gibi rotasyon oyuncusu oldu. 2-3 m euro verip rotasyona adam bulmaktan kurtulduk.

Herkesin yıldız olmasını beklememek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt