Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:LOL::LOL:

1688853244478.webp

Altyapı hakkında kalp kirmamak için huyunuza gittigim doğrudur.ama hamza ve efe akman için intikam vakti gelecek,bilin

Daha 1 saat önce soyadın Akman olsa alt yapıya girerdin gibi bir mesaj var çünkü. Denildi yani o dediğin.

Kendi üzerine niye alındın bilmiyorum da sabahtan beri ortada DONE olmadan bu imalar yapılıyor ve insanlar sıkıldı.

Sense konuyu üzerine alıp hala uzatıyorsun konuyu, rica ediyorum son verelim artık.

Konuyu kapatırız sorun değil de. Orada ilk seçmelerden bahsediliyor. Orada zaten az çok torpil olduğundan zaten pek kimsenin şüphesi yok. Asıl tartışma altyapıdan a takıma çıkışta veya işte a takımda verilen şanslarda torpil var mı üzerinden dönüyordu. Yani o ilk seçmelerle ilgili mesajı konuya dahil bile saymadım ben. Dediğim gibi gündüz de bu konunun tartışıldığını bilmiyordum. Tekrar açtığım için özür dilerim ama konuyu bir şekilde açan ben gibi olduğum için de yazılanları üstüme biraz alınıyorum çünkü "torpil olma ihtimali" olmasından kaygılanan taraf benken konuya dahil olan diğer herkes benim karşımda konumlanıp "torpil yok" diyordu. Ben de o yüzden bana cevaben yazılmış gibi hissediyordum.

Herkese giden bana gelmesin kalp kırmayalım.
-Feramuz Kayalar-

Şans vermiyoruz, A takım seviyesinde olmayan oyuncuyu çöp yapıyoruz sonra.

Emin işte mis gibi rotasyon oyuncusu oldu. 2-3 m euro verip rotasyona adam bulmaktan kurtulduk.

Herkesin yıldız olmasını beklememek lazım.
evet emin 100 km öteden belli etti kendini zaten. mesela beknaz bayağı kötü oyuncu yani o fizikle alt seviyelerde iş yapmış muhtemelen ve öyle bir lanse edildi ki sanki yeni bir kun aguero geliyor dersin.

emin gibi yine 100 km öteden belli olan bir oyuncu daha bana göre ali turap. o çocuk da bayağı olacak gibi belli. diğerleri sürpriz olur benim için.

Forumun fabriziosu duyum verdimi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türk muhabirler kadar zavallısı yok. Hem bi halt bilmiyorlar, bilgiye ulaşamıyorlar ulaşan yabancı muhabirlere de küstahça saldırıyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir ara 'anlaşma tamamdı ama karşı taraf son anda fiyat yukseltti' bahanesi cok populerdi. son zamanlarda pek duymuyoruz.

Konuyu kapatırız sorun değil de. Orada ilk seçmelerden bahsediliyor. Orada zaten az çok torpil olduğundan zaten pek kimsenin şüphesi yok. Asıl tartışma altyapıdan a takıma çıkışta veya işte a takımda verilen şanslarda torpil var mı üzerinden dönüyordu. Yani o ilk seçmelerle ilgili mesajı konuya dahil bile saymadım ben. Dediğim gibi gündüz de bu konunun tartışıldığını bilmiyordum. Tekrar açtığım için özür dilerim ama konuyu bir şekilde açan ben gibi olduğum için de yazılanları üstüme biraz alınıyorum çünkü "torpil olma ihtimali" olmasından kaygılanan taraf benken konuya dahil olan diğer herkes benim karşımda konumlanıp "torpil yok" diyordu. Ben de o yüzden bana cevaben yazılmış gibi hissediyordum.

İlk alımda bu ihtimale herkesin katıldığını düşünüyorum ama mevcut durumda takımda kalmalarında olmasına ihtimal vermiyorum. Emirhan ve Eren’in kiralama durumları oluşursa zaten mevcu da taca çıkacak zira Manisa’nın istediği yazılmış Emirhan’ı.

Hamza da tuttuğum bir oyuncu değil ama daha geçen sene herkes ilk 11 oynasın diyordu, geçen maç sol açık oynadı ve etki yaratamadı diye bu kadar gömülmesine anlam veremiyorum.

Ciddi şekilde Hamza’nın torpille şu an kampta olduğunu yazan bir kitle var, genelde tepki onlara zira çok sert bir iddia.

Kerem Aktürkoğlu örneği tersinin asla olmayacağını ispatlamaz. Hatta tersinin çok daha yüksek olasılık olmadığını bile ispatlamaz. Hak ettiği şans verilmediği için şevki kırılıp kaybolup giden yetenekleri doğal olarak bilmiyoruz çünkü. Hatta Kerem bile o dönem futbolu bırakmayı düşündüğünü söylemişti. Ola ki bıraksaydı ondan da haberimiz olmayacaktı. Aynı ikilemi yaşamış ve bırakmış niceleri olabilir.
Düşüncelerimiz farklı. Daha yetenekli bir çocuğun önüne geçer ise ve o çocuk futbolu bırakıyorsa mental olarak ilerideki baskıları da karşılayamayacağının göstergesidir. Şimdi keşke transfer edilse denilen merih Demiral da fenerde forma şansı bulamayacağını anladığı anda Alanya ya gidiyor oradan İtalya seferi başlıyor. Zeki 2. Ligden Avrupa yapıyor. Yetenekli adam isteği hırsı yoksa sınırları zorlamıyorsa zaten birşey olamaz. Şimdi konuştuğumuz arda gebçlerbirliği alt yapısından bu noktalara geliyor. Herkes büyl takımların alt yapısından çıkacak diye birşey yok. Alt yapılarda sporculuk yapmış kendi evladı alt yapıda spor yapan bir kişi olarak söylüyorum bunları. Yeteneğim çok iyi olsaydı alt yapıdan çıkacak bir çok şans geçti elime. Çocuğum da keza öyle olacak. Ama istediği takımda olmuyor diye küsüp mücadeleye devam etmeyi bırakıyorsa zaten birşey olmaz o çocuklardan. Gerçekten de hem yeteneği hem de mental yapısı buna müsait ise o çocuğu fizandan bulur çıkartırlar piyasaya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt