Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dede alkolü fazla kaçırmış olabilir.

bu bizim muhabirler niye ezik gibi davranıyor çok ilginç

usluba bak anasını satayım herif noreiche trip atıyor 😂

bunların mallığının geçerli bir nedeni olmalı?!?!?

sanırım bu gazetecilik bölümünde en msllarını en salaklarını senden birşey olmaz diyip muhabir yapıyorlar :)

Twitter’da gündem oldu diye norwich bir anda 12 istemiş aynen dede

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rodoplar ne sıktılar gece gece. Neyse iyi geceler

Şuan bence özellikle bizim altyapılarda ki en büyük sorunlardan biri de taraftar ilgisinin çok olması. Biraz yetenekli olanın instagram profili 100 binleri görüyor bu da oyuncuda kendini büyük görme durumuna yol açıyor. Ben oldum ben iyi oyuncuyum kafasına giren de Galatasaray bana forma vermeli benim çalışmama gerek yok diye düşünmeye başlıyor sonra da sözleşme zoruyla da istediğini almaya çalışıyor. Dikkat ederseniz bizden gidenlerin hepsi forma garantisi olmayan sadece ismi var diye Fransa da lille marsilya gibi takımlara gidiyorlar. Forma şansı 0 ama sırf ismi büyük diye oralara gidip kariyerlerini batiriyorlar. İlk önce ikinci liglere gidip pisleler dakika bulup geliştirseler kariyerleri başka yöne doğru gidecekken sırf bu kendini büyük görmek benim orada ne işim var kafası çoğunun kariyerlerini bitiriyor.

iş icardi'nin çantasından nutuk çıkmış seviyesine doğru ilerliyor

bu adamın psg maaşı 8 m eur ve kalan sözleşme süresi 1 yıl değil mi?

geçen sene sırf bu 8'i ödememek için bu adamı kiralamadılar mı?

zuhahaa ulan şu enformasyonu bilen sıradan bir adam bile, "psg icardi için 20 m eur bons istiyor" demez.

ulan 4 tane ayrı video linki attım hepsi youtube dışında banlı bu ne arkadaş ağız tadıyla bir goygoy yaptırmıyor lanet yutup

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt