Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi-arabia teklifleri haberlerinin hepsi külliyen yalan zaten.

lan adama yıllık 32 m eur verseler reelde, adam kabul eder, gs cephesine de bilgiyi verir, bizim taraf da bu durumu basına sızdırır ve taraftarın beklentisini düşürür idi.

o icardi gs'a gelecekk.

Kingzat yine aralarında en iyisi olmakla beraber oda geçen yılkı formunda değil açıkcası.
Muhtemelen sızmasını istemiyordur o yüzden çok ön planda değil açıkçası da en doğru hareket eden muhabirimiz olabilir. Yönetim de en doğru haberler direk ona veriyordur gene ara sırada yanıldığı oluyor da yüzdeye vurduğumuz da iyi biliyor.

Bu rodopa gedson haberinden beri nefis bir gıcıklığım var. Öyle böyle değil tamam gazeteci olabilirsin haberi de ilk sen vermiş olabilirsin de o gün galatasaray taraftarının cinnet geçirmesi için çabalayıp haberi ilk ben verdi zevkten 4 köşeliği çok sinir bozucuydu.

mihajloviç aklıma bile gelmedi

maldini carlos ikilemindeydim

fbye gitmiş topçuyu söylemez dedim 😂

benim net carlos ya herifin prime dönemi şuan ki en iyi 10 nodan daha teknikdi

maldinide defansif beklerin kralıydı
kendi yarı sahasından endirekt serbest vuruş kullanılırken dahi baraj kurarlardı sinisa için. hastasıyım.

saha içinin yanı sıra melo/hagi gibi işin pskolojik tarafını da üst düzey kotarırdı.

sol beki geçtim, hagi'den sonra nr 2'dir benim için.

Ergün iyiydi de Hakan Ünsal varken Ergün ün ismi çıkması şaşırtır. Roberto Carlos isminin çıkmaması da enteresan... :)

hakan ünsalda çok iyi bir bekdi ama hafif kaxmaydı

çok iyi bir golcü bekdi hakan

sana cüsselere bakıp ergün hakandan daha güçlüydü desem inanmazsın ama öyleydi

ayriyeten ergünün tekniği ortaları pasları filan hakan ile kıyas bile yapılmaz

hakanın ergünden tek üstün yanı çabukluğu idi

carlosuda bir üstde yazdım

Bu rodopa gedson haberinden beri nefis bir gıcıklığım var. Öyle böyle değil tamam gazeteci olabilirsin haberi de ilk sen vermiş olabilirsin de o gün galatasaray taraftarının cinnet geçirmesi için çabalayıp haberi ilk ben verdi zevkten 4 köşeliği çok sinir bozucuydu.
Ben o haberi bilerek verdiğini düşünmüyorum bu arada !!!! den sıktı ve tuttu ilginç bir şekilde.

Gedson konusunda muhabirlere çok kızmıyorum iyi de yaptılar Burak Elmas'ın ibra edilmemesinde %20 de olsa pay sahibi Gedson transferidir o gün direk başkana yazar alabilecekleri adamı almayıp gittiler Pulgar denen herifi aldılar. Ama iyi ki o dönemleri yaşamışız ve şu an geldiğimiz nokta o olumsuzluklar sayesinde oldu. İlk seçimin son gün iptalinde de çok kızmıştık ama iyi ki iptal olmuş sonunda da Dursun Özbek ve Erden Timur'un geldi bizim geleceğimiz açısından en doğrusu oldu demek ki bazı şeyleri yaşamalıymışız.

kendi yarı sahasından endirekt serbest vuruş kullanılırken dahi baraj kurarlardı sinisa için. hastasıyım.

saha içinin yanı sıra melo/hagi gibi işin pskolojik tarafını da üst düzey kotarırdı.

sol beki geçtim, hagi'den sonra nr 2'dir benim için.

miha iyidide duran topları hariç akılda kalıcı değildi velican kağnı gibiydi

para yönünden bakıyorsanız wanda acısını bizden çıkaracak çok da meraklanmaya gerek yok daha kaç sponsor bulacaz danaya girer gibi 7 sponsorla alacağız herhalde.. paradesi de bonusu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt