Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelino ilk gelen olabilir yazdıktan saatler sonra bonservis talebi çok yüksek diye haber giriyorlar. Öncesinde de ilk transfer İngiltereden gelecek forvetti.

Dedeler full sallamaya başladı bu dönem.

Sürekli Erden Timur ile görüştük diyorlar ama sallıyorlar sanki

Bu rodoplar milletin parası olanakları ile kampa gidip oradan böyle saçma sapan haberlerle milletle toşak geçer gibi yayın açıyorlar ve yine millet bu andavallara izleyerek para kazandırıyor...

ergun hakan unsalın yedegiydi yav ne anlatıyon
yok abi oynamadı. miha'nın gs'a karşı maçı yok. yanlış hatırlıyorsun.

ayrıca her şeyi geçtim, ü. davala o kadroda yoktu zaten. lazio'da başa bir üstad, dejan stankovic vardı. bizim fleurquinnli, perezli kadro.

hakan blackburne gitmeden önce son 2 senesi ergün oynadı ekin

velican vallah çok zaman geçti
herşeyi nasıl hatırlayayım
baktım şimdi maça ümit karan atmış golü
mihada yokmuş harbiden
ümitin milana gittiği sene oynamışız

Bu rodoplar milletin parası olanakları ile kampa gidip oradan böyle saçma sapan haberlerle milletle toşak geçer gibi yayın açıyorlar ve yine millet bu andavallara izleyerek para kazandırıyor...
çalmıyorlar çırpmıyorlar
namuslarıyla sallıyorlar

I5OU0N0k_400x400.webp

Bu eleman da space odalarında Emre Özcan şekli takiliyor 😂

herkes, angelino gelirse 3. türk kim olur diye kafa patlatıyor.

stoperde: abdulkerim (emin)
sol bekte: kazımcan
orta sahada: berkan
kanatlarda: kerem ve BAY

yerel lig ve kupa için 6 tane gayet iyi yerli oyuncumuz var. 50 tane de maç var. rakibe göre döndüre döndüre oynatırız her türlü.

hakan blackburne gitmeden önce son 2 senesi ergün oynadı ekin

velican vallah çok zaman geçti
herşeyi nasıl hatırlayayım
baktım şimdi maça ümit karan atmış golü
mihada yokmuş harbiden
ümitin milana gittiği sene oynamışız
velicanla nostaljiye girince,
onun kaç tane silah taşıdığını bileceksin :d

Tellese burun kıvıranlar seneye bekte uğur çiftçiyimi izlemek istemektedir
IMG_9103.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbol artık çok yüksek paraların döndüğü bir endüstri. Sırf torpil olsun diye daha yetenekli bir oyuncuyu kimse ellerinden bırakıp başka bir yere gitmesine müsade etmez ki takımda oynayamayacak oyuncuları bile bir ihtimal olur mu diye yıllık gelirlerini karşılayıp sağa sola kiralıyorlar. Bu ekonomi içerisinde daha yetenekli bir oyuncuyu paraya çevirme şansı varken ellerinin tersi ile futboldan koparırlar mı? Velev ki kopardılar o çocuğun ailesi alıp o çocuğu başka bir takımda devam ettirmez mi?
Benim oğlum yetenekli olsa Galatasaray da olmaz Kasımpaşa da olur orada olmaz Pendik'te olur. Barış gider Keçiören de oynar bir şekilde Galatasaray bulur onu oradan alır. Artık bu ekonomi içerisinde orta okul maçları bile gözlemciler tarafından izleniyor. Bu şekilde düşün. Atıyorum Akman kardeşler şans bulsa oynasa bu yaşta değerleri en az 2 3 milyon Euro. Bundan iyisi olsa 5 10 milyon Euro. Hangi gerizekalı torpil yapacağım diye 10 milyonluk oyuncunun şansını ortadan kaldırır?

Gerçekten çok abartıyorsunuz.

10m edeceğini bile bile yapmak değil ki konu. Bazı oyuncu şans bulamadığı için kendini gösterme şansı yakalayamayabilir diyorum. Çünkü sporda bazı çıkışlar anlık fırsatlara bakar. Bir maçta, bir kampta sana şans verilir. Orada bir yarım saat bile olsa oynarsın, kendini gösterirsin, gözler üstüne döner, bu sana acayip bir motivasyon getirir, sanki birden ayağındaki prangalar çıkmış, önündeki bir duvar yıkılmış olur ve hızlı bir gelişim süreci başlar. Özgüven ve inanç kazanırsın çünkü. Her örnek böyle olmayabilir ama sporda bu çok görülen bir durum. Aynı yaşta "galiba benden olmayacak, yüzüme bakmıyorlar" psikolojisine giren oyuncu ile "işte bu, artık başarabilirim" psikolojisine giren iki oyuncunun o güne kadar aynı seviyede olsalar bile ondan sonraki gelişim seviyeleri dramatik şekilde farklı olabilir. Yoksa hali hazırda zaten 10m edecek kadar oynadığı halde bilerek kenara itilen çocuk değil mevzu. Kendi seviyesi için iyi duran iki topçudan birine torpille çok fazla şans verilip diğerine belki de verilmemesi.

herkes, angelino gelirse 3. türk kim olur diye kafa patlatıyor.

stoperde: abdulkerim (emin)
sol bekte: kazımcan
orta sahada: berkan
kanatlarda: kerem ve BAY

6 tane gayet iyi yerli oyuncumuz var. 50 tane de maç var. rakibe göre döndüre döndüre oynatırız her türlü.

kaleci abi kaleci kökten çözüm

birşekil alacaksın uğurcanı

ayriyeten bence net 6 yerli az baya
en az 8-9 tane net türk olmalı

uüğurcan
apo
kaan
emin
kazımcan
berkan
ortasaha daha
kerem
bay

emre can ve uğurcan ile garanti bir takım oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt