Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelino veya bernat sol bek icin nokta atisi olur

Umarim iki oyuncu dan birini transfer ederiz

kaleci abi kaleci kökten çözüm

birşekil alacaksın uğurcanı

ayriyeten bence net 6 yerli az baya
en az 8-9 tane net türk olmalı

uüğurcan
apo
kaan
emin
kazımcan
berkan
ortasaha daha
kerem
bay

emre can ve uğurcan ile garanti bir takım oluruz
Turgay Şeren den başka yerli başarılı bir kaleci yok kardeş tarihimizde. Yerli kaleci bize gelir bizde hayrettin olur en fazla... Hani sen diyorsun ya siyahi den stoper olmaz diye, benim genellemem de de Galatasaray da yerli kaleci iş yapmaz...

Yalnız 3 yıl için 96 milyonu kabul etmeyenin zekasından şüphe duyarım ne yalan söyleyeyim böyle bir para yok.

Olm 20 daha ateşleyin vatandaşlığımı terkedip arabistan milli takımıyla maçlara çıkayım bile derdim.
@Okan Özkan 100 milyon Euro'ya Arap vatandaşı olur musun ?

Turgay Şeren den başka yerli başarılı bir kaleci yok kardeş tarihimizde. Yerli kaleci bize gelir bizde hayrettin olur en fazla... Hani sen diyorsun ya siyahi den stoper olmaz diye, benim genellemem de de Galatasaray da yerli kaleci iş yapmaz...

sende haklısın

ama uğurcana girilir

Ben Uğurcan dahil herhangi bir yerli kaleciyle CL'de başarılı olunabileceğini düşünmüyorum. CL'de Muslera oynasın, ligde Uğurcan oynasın gibi bir düzenin de mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Kısacası istisna maçlarda yerli sıkıntısı çekildiğinde Muslera kesilip yerine Türk kaleci oynatılabilir ama onun dışında sezon genelinde Muslera'nın hem ligde hem CL'de 11 oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Ha bu seneden Muslera'nın veliahtı olacak hazır bir yabancı kaleci bulunur da alınırsa (sanmıyorum tabi) o kaleci kaleyi Muslera'dan baştan veya sezon içinde devralabilir o başka...

ben merih ve emre can transferine gireceğimize adım gibi eminim acil transferlerden sonra

uğurcanı zaten alacağımızı düşünmüyorum
imkanı yok gibi günay gelirse zaten denemeyiz bile

bertuğa da girerirz gibi

ama bunlar ağustos sonu transferleri olur olursa

Ericcahş 😂 beklemezdim senden

olum 100 milyon diyorsun
yedi kuşak sülalem kurtulur 😂

10 desen düşünürdüm

1 milyon desen hayır derdim

ha ama tabi ki ırkçılığımızdan ödün vermeyiz yinede orası kırmızı çizgimiz

hem mesela reisimizin 7 tane torunu 7side amerika vatandaşı yinde anti usa duruşundan taviz veriyormu? vermiyor!

Kerem-Icardi-Zaniolo
Torreira-Kamada-Paredes
Angelino-Abdül-Nelsson-Boey

Kaleci yerli

Ligi sirtimiza alip hoplatiriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt