Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi'den sonra Paredes haberleri de çoğalır gibi

Angelino baronun dediğine göre bizim icin yanıp tutusuyormus yav , top clublerden teklif gelmediği sürece premier lig kulübünün yaptığı teklifin geçerliliği olmaz

bir kac hafta önce bizim kadronun dagilacagini söylüyorlardi. rashica ve icardi'yi getirdigimiz yerde adamlarda güler ve valencia kacti gitti. bizim kiraliklar geri dönerken onlarin sözlesmeli futbolculari kacip gitti.

düzenli olarak göndermeye calistiklari oyuncularimiz;

baris alper
abdülkerim
kerem
torreira
boey
nelsson
zaniolo

her habere inanmayin. torreira 2 günde bir lazio'ya gidiyordu yersen.

Rakiplerin hucum hattına yaptığı transferlere çok üzülmeye falan gerek yok.Oyle gidip Leao,Dani Olmo,Harvey Barnes falan filan getirmedikleri sürece bizim hücum kalitemizin yarısına erişemezler.Icardi-Zanioloya ayni anda sahibiz yav hem de tapulariyla

Icardiyi ilk bilen foot mercato,angelinoyla anlaşıldığını defalarca söyleyen de 3 haftadır nevzat dindar, 8-9,10 temmuz çok hareketli,haberler duyacağız erden timur diyende benim 7 temmuz gecesi.arada bi gaza gelip ufurenlerden değiliz şükür.kanitiyla,fotosuyla resimleri de atiyoruz yorumları.bazı arkadaşlar gormezden gelip yikima ugrasada
Ya 600 tane tarih soyledin 16 haziran bilmemne utanmadan ben dedim falan deme ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt