- 18 Temmuz 2009
- 81.749
- 238.713
- 5.093
7.4 m euro bons 2-3 sene taksitliDoue kaç para
4ten fazla etmez gidip de kazık yemesinler
1 m euro maaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7.4 m euro bons 2-3 sene taksitliDoue kaç para
Benim okuduğum haberde fed yönetiminde de devamlılık, uzun süre çalışmak önemlidir vs demişbir acıklama var ama o anlamı cıkaramadım ben
Fotoğraf yollaDesire denilince aklıma manken olan geliyor![]()
Müthis bir herifsin yavDoue kaç para
7.4 m euro bons 2-3 sene taksitli
1 m euro maaş
Bende gazteci olmak isterdim. Ne guzel oturduğun yerden salliyon paralari kazaniyonHerkes ayni şeyi söyluyor. 1-2 gun icinde bitebilir
Bitmezse cevap hazir, kesin biter demedim bitebilir dedim aksilikler cikti falan filan
Gelirse Dursun ozbekten özür dilemen lazimBissaka'nın gelmesi ihtimal dahilinde değil
Erden Timur olsaydı belki..
Kolpa nin adresi @Kolpa Kemal G. Veren
evet baya uzunmuş o kısmını okumamıştım. dedigin gibi acıkca devam demis.![]()
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merih Demiral'a destek! Montella ve TFF sözleri... - Sözcü Gazetesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024 çeyrek finalinde oynanan Hollanda-Türkiye maçının ardından, Merih Demiral'a verilen ceza ve Türk futboluna dair görüşlerini paylaştı. Erdoğan, Montella'nın ve TFF yönetiminin göreve devam etmesi gerektiği yönünde ifadeler kullandı.www.sozcu.com.tr
Yanlış.4 milyon Euro sırf adanın elektrik sistemine gidecekmiş, 7 milyon sağ beke versek çok mu?
Sapik misinDesire denilince aklıma manken olan geliyor![]()
Gelirse Dursun ozbekten özür dilemen lazim
Zamanında hamsispor maçını izlemeye de gelmistirFotoğraf yolla
Bir ihtimal daha var yeğenBissaka'nın gelmesi ihtimal dahilinde değil
Erden Timur olsaydı belki..
Ucakci baya bi duyumcu oldu
Gözler edin ceko dedeye dönmüş
Emini direk BB ye versek 4m duşerlermi borçtan?Emin bayramı satmamiz lazim adaya 4 milyon euroya trafo yapicaz.
İsersen Bissaka'nın galaksiler arası haritasını çıkar SergyBir ihtimal daha var yeğen