Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Redbul takımları 10 yıl öncesine kadar yoktu, şimdi dünyanın her yerinde oyuncu fabrikaları kuruyorlar. Sen yeterki iste doğru düzgün tesis kur eğit bütçe ayır o oyuncular her yerden çıkar.

Niye 80m nüfusu olan ülkede kurmamış bu mallar?

Redbul takımları 10 yıl öncesine kadar yoktu, şimdi dünyanın her yerinde oyuncu fabrikaları kuruyorlar. Sen yeterki iste doğru düzgün tesis kur eğit bütçe ayır o oyuncular her yerden çıkar.

O farkli bir sey, Redbull firmasi futbol sektoruna ciddi yatirim yapti ve bir cok takimin hisseleri alarak para saciyor. Bir nevi City Group'in yaptigina benzer onlarda parayla her ulkeden bir takim alip aralarinda bir futbol fabrikasi kurmus. Bunlari yapman icin ciddi finansal gucun olmasi lazim.

Benim anlattigim cok farkli bir konu ama 3. defa da tekrarlamak istemiyorum kendimi cunku 80 milyonluk ulke nufusunda dunya yildizlari cikmiyorsa bunun temel sorunu farkli oldugunu anlatmaya calistim az onceki mesajimda. Bu isin profesyonel kuluplerin disinda basliyor.

Hatipoğlu ikna çabaları için yanında isot ve lahmacun götürüyormuş Ingiltere'ye. Ikna edemezse son koz olarak Kavukçu'yu göndereceğiz kaşarlı simitle.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hatipoğlu ikna çabaları için yanında isot ve lahmacun götürüyormuş Ingiltere'ye. Ikna edemezse son koz olarak Kavukçu'yu göndereceğiz kaşarlı simitle.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt