Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlatamıyorum galiba, bunun sebebi veya sorumluları Galatasaray veya diğer profesyonel kulüpler değil, olamazda. Benim anlattığım farklı birşey.

Genç çocukları keşfetmek amatörde başlar, işin profesyonel kulüplerin tarafı bir sonraki kademe. Sen daha ülke olarak amatördeki sistemi oturtamadan profesyonel kulüplerden genç oyuncu yetişmesini beklememen lazım demek istiyorum.
Alper admirin ruh hali

images (45).jpeg

Zeki hamlesi zaten yapmamız gerekiyor.

En az yabancılar kadar tüm mevkilerde idare edecek yerliler olmalı Zeki'nin Roma'dayken nefret ettiğiniz takım kim diyince fenerbahçe demesi bile yeter gelsin aslanlar gibi çalışır.

Kaanın yarısı kadar katkı verse yeter.

Hocam okulun 2023 yüzdelik dilimi 0.01, taban puanı da 500. Dediğin gibi Fransız, Amerikan veya vakıf liselerinde daha zor girilen ve eğitimi daha ağır olan yerler var ama Galatasaray Lisesi'ne girmek de o kadar da kolay değil.
Düşük demedimki, o dilimlere girmenin çok da mevzu olmamasından bahsediyorum. İşin maddi imkan boyutunu ayrıştırdığında benim gözümde büyük olaylar değil, çevremde de sürekli bu bantlarda olan insanlar oldu liseden itibaren, fark yaratan doğru yönlendirilmek ve çok çalışmak oluyor.

Eskiden bu okullara girmek, eğitim almak büyük fark yaratmış doğru ama son dönemde daha çok ilişkiler ve imkanlar özelinde yaratıyor o farkı.

Bununla ilgili bir örnek daha vereyim 70-80 döneminde öğretmenlikle tıp aynı seviyedeymiş, o dönem öğretmen olanların geneli orta direk bir yaşadı ama tıp okuyanlar yürüdü gitti, fark yaratma noktasında bahsettiğim bu halbuki seviye olarak benzer insanlardı o noktaya kadar.

Hepsi mal bir sen akıllısın... Tamam ikna oldum..
Ben akıllıyım demedim, futbolcu çıkaran takımları taklit edelim kopyalayalım. Rennes diye bir takım var alt yapıdan çıkardıkları beğenmediği oyuncularını aldık Bayern’e sattık, diğerini istiyoruz 1 aydır, diğerini roma istiyor. Orta saha oyuncularını desire doue bayern istiyor bu tesadüf mü?

Eğer ndomb nice de fit olursa okanın benden çekeceği var
Resim

Manchester Bissaka + Mctominay için kaç kağıt istiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt