Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 27.103
- 45.645
- 2.838
5 gün çok olmamış mı yav daha birkaç saat oldu yasaklanalı adam görmemiştir2 gün seni mıhlayım kağanın cezadan düşelim ne dersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 gün çok olmamış mı yav daha birkaç saat oldu yasaklanalı adam görmemiştir2 gün seni mıhlayım kağanın cezadan düşelim ne dersin
Ayagi kırılsa daha cabuk donerdi2-3 ay arası değişiyor.
Pubis'in bu olayı kötü ne yazık ki ameliyat olması lazım geciktirdikçe sezon ortası patlarsa bizde patlarız.Ayagi kırılsa daha cabuk donerdi
Guido yu bilmem ama zeki ve yusuf gelir at fava şimdidenGuido, Yusuf olabilir. Mantıklı hamleler bence. Zeki yedek Türk sağ bek için maaşı fazla o yüzden olmaz. Yusuf Yazıcı'nın da alınacağını sanmıyorum maaşı yüksek çünkü. Guido olabilir bazı beklentilerimizi karşılamaz ama kaliteli oyuncuydu diye biliyorum çok düşmediyse. Hatta bu sene Xavi devam etseydi Barca'da olacaktı Xavi gittiği için boşta kaldı aslında. Bildiğim kadarıyla iyi de para istiyor.
Avrupa şampiyonası olmasa Ağustos ayına hazır olurdu elde yapacak pek bir şey yok.Cokmus yav üzüldüm. Ne zaman olcak bari hemen olsun süreç başlasın
adam GS yi barışa açalım diyor
Anlatamıyorum galiba, bunun sebebi veya sorumluları Galatasaray veya diğer profesyonel kulüpler değil, olamazda. Benim anlattığım farklı birşey.Bu düzeni kurmayan kim ben de bunu soruyorum. Galatasaray neden dünyadaki takımlar gibi tesisleri yok. Bu kulüpleri yönetenler sorumlu değil mi bundan
Hafife almadım üstad tamamen hissiyat olarak zekinin yedek sagbek olarak geleceğini düşünüyorumGuido Barça kapısından dönmüş daha yeni, hafife almamak gerek.
Dedem galahaber diye bir yer var guvenilir diyorlar oradan bir paylaşım yapsana görelim bakalım ne demiş yav @Barış Savaş
Bitti şampiyona abi bu hafta olsun bari ameliyat neyi bekliyorAvrupa şampiyonası olmasa Ağustos ayına hazır olurdu elde yapacak pek bir şey yok.
Gdp per capitaAlmanya GSYİH listesinde 3.
Türkiye 69. u olduğu için.
en sevdiğim kankam sensin
TatiliBitti şampiyona abi bu hafta olsun bari ameliyat neyi bekliyor
gscnin herhangi bir üyesine ceza verirken ben
Yav ne tatiliTatili![]()