Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 27.103
- 45.645
- 2.838
yemin ederim okim ben bu 3lüyeGuido Zeki ve Yusuf yaziciya hazır olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yemin ederim okim ben bu 3lüyeGuido Zeki ve Yusuf yaziciya hazır olun
Bu adama laf anlatılmaz kardeş. Nato kafa nato mermerGüzel kardeşim sen ve buradaki arkadaşlar sabahtan akşama Galatasaray’ı düşünen adamlarsınız. Ve eminim ki sen ve tribündeki taraftar kulübü üye olursa bu kulüp her anlamda daha iyi yönetilecek daha iyi bir ekonomiye sahip olacak.
Gs lisesinde eğitim almadın diye hem kendini hem tribündeki taraftarı aşağılamayın. Evet dursundan da Cenk Ergün’den de diğer Liselilerden daha çok biliyor ve önemsiyor bu taraftar.
Düşün işte Gs başkanlığı seçiminde Barış oy kullanıyorBu adama laf anlatılmaz kardeş. Nato kafa nato mermer
Ne alaka ulason sözlerini alalım renktaş
dursun istifayı eklersen sözlerine 1 gün myc indirimi
sıra bu arkadaştaNe alaka ula
2-3 ay arası değişiyor.Kaan ameliyat olunca ne kadar sahalardan uzak kalacak? Zeki hamlesi bekliyorum ciddi ciddi
Guido, Yusuf olabilir. Mantıklı hamleler bence. Zeki yedek Türk sağ bek için maaşı fazla o yüzden olmaz. Yusuf Yazıcı'nın da alınacağını sanmıyorum maaşı yüksek çünkü. Guido olabilir bazı beklentilerimizi karşılamaz ama kaliteli oyuncuydu diye biliyorum çok düşmediyse. Hatta bu sene Xavi devam etseydi Barca'da olacaktı Xavi gittiği için boşta kaldı aslında. Bildiğim kadarıyla iyi de para istiyor.Guido Zeki ve Yusuf yaziciya hazır olun
vur üstad senden ban yiyemedik, yapıstır gelsin
5 gün dinlen ahberd
2 gün seni mıhlayım kağanın cezadan düşelim ne dersinNe alaka ula
adam GS yi barışa açalım diyorNe alaka ula
Bu düzeni kurmayan kim ben de bunu soruyorum. Galatasaray neden dünyadaki takımlar gibi tesisleri yok. Bu kulüpleri yönetenler sorumlu değil mi bundanAlmanya'da her köyde amatör futbol kulüpleri ve muazzam tesisler var. Küçük yaşta çocuğunu alıp bir futbol kulübüne yazdırıp amatörlerde futbol oynatabiliyorsun. Sadece Almanya değil, Hollanda, Belçika, Danimarka falan hepsi aynı.
Oradan tabi oyuncu çıkar ama Türkiye'de bu düzen ve sistem yok.
Cokmus yav üzüldüm. Ne zaman olcak bari hemen olsun süreç başlasın2-3 ay arası değişiyor.
Guido Barça kapısından dönmüş daha yeni, hafife almamak gerek.Guido Zeki ve Yusuf yaziciya hazır olun