Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.979
- 11.172
- 2.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 diyen vardıManchester Bissaka + Mctominay için kaç kağıt istiyordu.
25'e el sıkışalım.30 diyen vardı
Zeki 1.9m aliyor Romada galiba. Bonservis istemiyorlarsa 1.5m maas yani 50m -60mtl civarina biter gibiBiz yerlilere 40-60 arası maaş veriyoruz sanırım. Yusuf 100 milyon falan istiyormuş sanırım o yüzden olmaz diye düşünüyorum. Zeki'de fazla maaş ister.
Filtre olabilir maçta görücem
Az daha in 20 olsun ayağım alışsın25'e el sıkışalım.
Redbul takımları 10 yıl öncesine kadar yoktu, şimdi dünyanın her yerinde oyuncu fabrikaları kuruyorlar. Sen yeterki iste doğru düzgün tesis kur eğit bütçe ayır o oyuncular her yerden çıkar.Anlatamıyorum galiba, bunun sebebi veya sorumluları Galatasaray veya diğer profesyonel kulüpler değil, olamazda. Benim anlattığım farklı birşey.
Genç çocukları keşfetmek amatörde başlar, işin profesyonel kulüplerin tarafı bir sonraki kademe. Sen daha ülke olarak amatördeki sistemi oturtamadan profesyonel kulüplerden genç oyuncu yetişmesini beklememen lazım demek istiyorum.
kim buna filtre yapsınFiltre olabilir maçta görücem
25 verdim gitti.Az daha in 20 olsun ayağım alışsın
son 5 mesajını okudum içim karardıGece 02:50 uçağıyla dönen İbrahim Hatipoğlu: "McTominay ve Bissaka'ya cok teşekkür ediyorum. Manchester United kulübüne de cok teşekkür ediyorum bizi cok iyi ağırladılar, uçaktan inince özel araçla karşıladılar. Transfer yattı diye haberler görüyorum kulüp açıkladı mı bilmiyorum uçaktaydım, bakacağız arkadaşlar transfer zaman işi.
Adminine sor bu 1Pwrmagini detaylı incelemeye aldığımda senin 1.90 lik bir dev değilde, tüy sıklet konya vatandasi olduğuna kanaat getirdim
kim buna filtre yapsın
şimdi sen bizim okan hocamıza ne diyeceksin söyle bakalım
atom mu parcalıyoryeni nöbet loading