Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim
Filtre olabilir maçta görücem

Anlatamıyorum galiba, bunun sebebi veya sorumluları Galatasaray veya diğer profesyonel kulüpler değil, olamazda. Benim anlattığım farklı birşey.

Genç çocukları keşfetmek amatörde başlar, işin profesyonel kulüplerin tarafı bir sonraki kademe. Sen daha ülke olarak amatördeki sistemi oturtamadan profesyonel kulüplerden genç oyuncu yetişmesini beklememen lazım demek istiyorum.
Redbul takımları 10 yıl öncesine kadar yoktu, şimdi dünyanın her yerinde oyuncu fabrikaları kuruyorlar. Sen yeterki iste doğru düzgün tesis kur eğit bütçe ayır o oyuncular her yerden çıkar.

Gece 02:50 uçağıyla dönen İbrahim Hatipoğlu: "McTominay ve Bissaka'ya cok teşekkür ediyorum. Manchester United kulübüne de cok teşekkür ediyorum bizi cok iyi ağırladılar, uçaktan inince özel araçla karşıladılar. Transfer yattı diye haberler görüyorum kulüp açıkladı mı bilmiyorum uçaktaydım, bakacağız arkadaşlar transfer zaman işi.

Gece 02:50 uçağıyla dönen İbrahim Hatipoğlu: "McTominay ve Bissaka'ya cok teşekkür ediyorum. Manchester United kulübüne de cok teşekkür ediyorum bizi cok iyi ağırladılar, uçaktan inince özel araçla karşıladılar. Transfer yattı diye haberler görüyorum kulüp açıkladı mı bilmiyorum uçaktaydım, bakacağız arkadaşlar transfer zaman işi.
son 5 mesajını okudum içim karardı

Muslera
Bissaka - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Mctominay
Barış - Mertens - Zaha
Icardi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt