Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 3.558
- 4.532
- 1.913
İsterse McTominay+Bissaka paketini 10m euroya çeksin, o Dursun Özbek de beceriksiz saz arkadaşları da istifa edecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnanılmaz başarı gerekmiyor yav başka şehirde yaşamasam ben de girebiliyordum o dönem başka şehir için kısıt vardı sadece tek yerden seçebiliyordun, İstanbul seçsen riske girmek gerekiyordu tercihlerde.
Verilen eğitim de eskiden çok iyidi ama günceli sanmıyorum, zaten çoğu yerde kalite düşüşü oldu, ünide orada okuyan arkadaşlarım oldu, benden başarılılardı diyemem.
St. Josephti herhalde daha başarılı bir yer mesela. GS lisesi önemli bir kurum da, çıkanların geneli akil insan gib bir durum yok ki bu tip kurumlar zaten kendi içindekileri de yükseltiyor.
Mesela fener kongre üyesi olmayı insanlar, çevre yapmak için falan daha çok istiyor takım tutmaktan ziyade, çoğu birbirleriyle ticaret yapa yapa yükselmiş.
son sözlerini alalım renktaş
Rabiot.
Sikot bissaka paketleyip alirsak fit misin
@Kağan Koç banlanmalıdır zira herkes bilmiyordum ayağına paylaşmaya devam edecektir
İstanbul da Galatasaray dan başka takım yok mu? Hadi Galatasaray mal diğerleri niye çıkaramıyor?20milyon istanbuldan oyuncu çıkaramamak için çok iyi çok başarısız bir organizasyon kurman lazım. Galatasaray da onu kurmuş.
Senin über zekalı liselilerin de bu kulübü yönettiği için tebrik etmek lazım.
1,5 yap bari adama. yeni yasaklandıson sözlerini alalım renktaş
dursun istifayı eklersen sözlerine 1 gün myc indirimi
Rabiot ama tominayda geldi diyelim bu nedir lan demem.
Hepsi mal. Kimsenin umrunda değil alt yapıdan oyuncu çıkarmak.İstanbul da Galatasaray dan başka takım yok mu? Hadi Galatasaray mal diğerleri niye çıkaramıyor?
son sözlerini alalım renktaş
dursun istifayı eklersen sözlerine 1 gün myc indirimi
Adam en basindan beri bissaka dedi. Herkes doue bitti derken bile bissaka dediBan geliyorrr
Almanya GSYİH listesinde 3.Hepsi mal. Kimsenin umrunda değil alt yapıdan oyuncu çıkarmak.
Türk çocukları yeteneksiz mi diyorsunuz.
Almanya’daki Türklerden nasıl çıkıyor?
Almanya'da her köyde amatör futbol kulüpleri ve muazzam tesisler var. Küçük yaşta çocuğunu alıp bir futbol kulübüne yazdırıp amatörlerde futbol oynatabiliyorsun. Sadece Almanya değil, Hollanda, Belçika, Danimarka falan hepsi aynı.Hepsi mal. Kimsenin umrunda değil alt yapıdan oyuncu çıkarmak.
Hepsi mal bir sen akıllısın... Tamam ikna oldum..Hepsi mal. Kimsenin umrunda değil alt yapıdan oyuncu çıkarmak.
5 gün dinlen ahberdvur üstad senden ban yiyemedik, yapıstır gelsin