Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.512
- 7.999
- 1.428
Dursun kadar bedavaya şampiyonluk üzerinden başarı elde eden yoktur derim.Düşünsene Dursun ile İbo, Icardi transferi yapmaya çalışıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun kadar bedavaya şampiyonluk üzerinden başarı elde eden yoktur derim.Düşünsene Dursun ile İbo, Icardi transferi yapmaya çalışıyor
Metehanı arda baya kullandı bence yine isteyebilirmetehan ve erendir herarde
Bu işin sonu Sevr ErgünleBen ama o bıyığı görünce bişey olmayacağını anlamıştım
Bu dediklerin olursa hırsımızı DÖ yü destekleyen @Barış Savaş tan alabilir miyiz?Bu işin sonu Sevr Ergünle
4 m euro maaşla Coufal
12 bonservis 5 maaşla öbyerg
olursa naparsın?
Çilek niyetine de James gelir.
Zaten ergünden bişeyler girecek gibi ama fazla sokmasa bari. Şu maaşları vermez de diyemiyorum kafası başka çalışıyorBu işin sonu Sevr Ergünle
4 m euro maaşla Coufal
12 bonservis 5 maaşla öbyerg
olursa naparsın?
Çilek niyetine de James gelir.
adres versin de elimizin altında olsun.Bu dediklerin olursa hırsımızı DÖ yü destekleyen @Barış Savaş tan alabilir miyiz?
Ada kanunen satılamıyormuşBiri şu adayı satsın
@Barış Savaş adres veradres versin de elimizin altında olsun.
Feramuzla Yarroyu salarım ilk fırsatta üzerine.
Abi masonlarla canlı yayınlarını izliyonmumetehan ve erendir herarde
Doue'nin gerektiğinde fazla gömüldüğünü düşünüyorum. Rennes alt yapılı, milli takıma kadar yükselmiş bir oyuncu, Rennes'te öyle böyle formayı almış bir isim. Sözleşmesi bitiyor olmasa belki de hiç gündemimize girmeyecek biriydi. İyi oynar veya kötü oynar bilemem ama o kadar küçük görülecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Zaten bize kesin geldiği falanda yok.
Abi masonlarla canlı yayınlarını izliyonmu![]()