Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış'a Liverpool-Arsenal vs talip olursa elde tutabilme ihtimalimiz çok düşük. Brighton palace falan talip olursa reddedebilirsin ama bu klüpler talip olursa oyuncu da gitmek ister insallah doğru değildir Liverpool işi.

Okay'ı beğendim şampiyonada. Berkan olmasa isterdim ama bizim mamba mentalitymiz var.
Gecen Ay Emre Can Sampiyonadan sonra Galatasaray'a gelecek ön protokol bile hazir diye haber cikmisti. Bne yine gecen sene Kerem'de oldugu gibi o yönde bir hamle bekliyorum. Demireli bu konuda cok iyi calisiyor

Okay championshipde baya iyi performans gösterdi önceki sezon yılın oyuncusu seçmişlerdi hatta kendi takımında. Bizim işimize yaramaz ama tek 6lı sistemde iş yapacak bir adam. Ts için de bjk için de iyi transfer olur

Gecen Ay Emre Can Sampiyonadan sonra Galatasaray'a gelecek ön protokol bile hazir diye haber cikmisti. Bne yine gecen sene Kerem'de oldugu gibi o yönde bir hamle bekliyorum. Demireli bu konuda cok iyi calisiyor
Abi gerek yok. Berkan Eyüp Kerem Kaan orta saha alternatifleri daha sergio cicaldau torreira var bir de yabancı istiyoruz.

Acun'un kanali var baska ne alternatif var ki? Exxen almayacagina göre bir tek bunlar kaliyor parayi verip aliyorlar o sözlesme isi coktan bitti.

GS TV den yayinlamaktansa ordan ek bir gelir elde ediliyor

Baska bir alternatif katil üyelere Youtube'den izletmek olabilirdi mesela ama bizim ticari aklimiz panda ayisi seviyesinde oldugu icin her sene böyle sacma sapan isler yapiyoruz

Lincoln'ün bonservisi karşılığında satmıştık yayın hakkını 17 sene oldu 20'yi de görürüz muhtemelen.

adamlar nasıl bağlayıcı bir sözleşme yaptıysa kesinlikle çıkamıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt