Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.507
- 11.962
- 773
9m Euro , tarihimizde bek transferine verdiğimiz en çok para olabilir mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eger gerceklesirse, evet.9m Euro , tarihimizde bek transferine verdiğimiz en çok para olabilir mi ?
Dortmund’un Ferdi’ye bile parası yetmiyor, vazgeçmişler. Barış Alper’e mi yetecek?Ertan Süzgün: "Barış Alper Yılmaz'a Avrupa'nın önemli kulüplerinin ilgisi var. Dortmund da bunlardan biri.
Galatasaray, Barış Alper’i 35 milyon Euro’nun altına satmak istemiyor."
Cenk Ergün effeck. Sen birde satışlarda gör. 30 teklif etmeye hazır takıma 25'e satar oyuncuyu.Adam 8 milyon yuroydu 1 ay pazarlık yaptık 9m oldu
Helal len dursun
Et güdüğü sochiye tatile gitti abisi,denize girmekten korkuyor
Kaçak et kesiyorsun demekMezbahadayım rahatsız etmeyin

Aldık mı kesinBonservisten ziyade Doue'nin yillik ucreti 1 milyon euro yoktur diye tahmin ediyorum. Bu da boyle bonservisli transferlerde onemli bir unsur.
Sanmam, bir tane ciddi Fransiz kaynak bulamadim henuz.Aldık mı kesin
200 bin eurodur o da maksimumBonservisten ziyade Doue'nin yillik ucreti 1 milyon euro yoktur diye tahmin ediyorum. Bu da boyle bonservisli transferlerde onemli bir unsur.
Cenk en az 1.5m euro verir diye korkuyorum.Bonservisten ziyade Doue'nin yillik ucreti 1 milyon euro yoktur diye tahmin ediyorum. Bu da boyle bonservisli transferlerde onemli bir unsur.