Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Rabiot
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anasının istediği komisyonu kimse vermez 12 m euro imza parası istiyor bize gelirse bu sebepten gelecek parayı basıyoruzdur.Rabiot gelmez.
Bence biz de vermeyiz ahbert o meblağlarıAnasının istediği komisyonu kimse vermez 12 m euro imza parası istiyor.
Esmeye hasret kalmışız yavÇok esiyor Maltepe sahil eve git Enis.![]()
Saçma paralar bu kadar rakam çıkıyorsa bizden Fofanagillerden biri alınmalı...2 yıl 25 milyon dönüşü olmayacak topçuya çok fazla kim olursa olsun
Ertan Süzgün bu ismi boşa öne atmamıştı açıkçası vereceğimizi düşünüyorum çünkü mali şartlarını kabul etmiştik.Bence biz de vermeyiz ahbert o meblağları
Bu prime bilal kısanın bi gömlek üstü herif için yapılan övgüleri gördğkçe gülüyorum2 yıl 25 milyon dönüşü olmayacak topçuya çok fazla kim olursa olsun
Doue için bile bu denli uğraştı isek, Rabiot için 2 ay sürerErtan Süzgün bu ismi boşa öne atmamıştı açıkçası vereceğimizi düşünüyorum çünkü mali şartlarını kabul etmiştik.

Doue için çingen pazarlığı yapıyoruz ama orta saha için tüm bütçeyi oraya kullanma planı olabilir.Doue için bile bu denli uğraştı isek, Rabiot için 2 ay sürer![]()
Sanki saç kurutma makinesini sıcağa tam gaz açmışlar gibi İzmir öyle bi sıcak hocamİzmir de 2 gündür esiyor ama sıcak esiyor.