Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.230
- 17.891
- 2.228
gela düe yi ilk kez yabanci kaynakta gorduk
ho diyelim
bu gronbaeki kaça satacaklar 2 3 sene sonra acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ho diyelim
rabiotpeki sizce rabiot mu xhaka mı?
oyuncu kalitesi olarak
süleyman rodop avusturya'da çilingir sofrasını erken gömdü herhald, gündemi kaçırıyor :d
Total 10dan yukarısı fazla benceİmza parası ile 10 olmuyor işte bahsi geçen maaşa bir 10'da imza parası ekle.
Kötu. 2yil toplam 20m vercen, sonra para kazandirmadan cekip gidecekRabyoya yıllık 10 versek
2 sene kontrat
İyi mi kötü mü bilemedim
Here we go again
İmza parası dahil ise bir nebze olabilir. Benim bir ara okuduğum 7 maaşa okey olduğu ama 10-12 imza parası da istiyor ve Juve imza parası vermiyor diye okumuştum. Zaten Juve orta sahaya 2 takviye yaptı. Milan'da aldı. Rabiot ya Psg yada PL yapacak eğer oralarda olmazsa biz oluruz işte ama imkansız bence.Annesi senelik 7 milyon euro'yu Juve'de reddetti, onda imza parasi yoktu. Soylenenlere gore senelik maasi imza ucreti dahil 9-10 istermis.
ho diyelim
xhakapeki sizce rabiot mu xhaka mı?
oyuncu kalitesi olarak
Ondan once yapmisti uzatma teklifini yani 1-2 ay evvel, biraz haberleri takip edelim Hakanjuve rabyo ya teklif yapmaz, douglas luiz ve thuram yaptilar
fena bir kolpa akışı varNe durumdayız
bu gronbaeki kaça satacaklar 2 3 sene sonra acaba
Emre kaplan, dünya üzerinde, yaptığı işle alakalı hiçbir bilgisi donanımı olmadan o işten para kazanan biridir. Ömrümde 1 tane bilmediğim birşey söylediğini görmedim duymadım.emre kaplanın en son bildiği herhangibir haberi bile hatırmalayı geç doğru bildiği 11 yoktu.
Togga mercedes parası istiyorlarNe durumdayız