Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmza parası ile 10 olmuyor işte bahsi geçen maaşa bir 10'da imza parası ekle.
Total 10dan yukarısı fazla bence

Ama kıçı kırık organizasyonlara ve adaya m eurolar saçtığımız andan itibaren maliyet hesabı yapmak akıllı adamın yapacağı iş değil

Sen 5m euro fazla vermeyip adamı almadın gittin o parayı taner aşkın adada havuzda yüzsün diye,başkası şarabı ucuza içsin diye harcadın e ne anladım ben bu işten

Annesi senelik 7 milyon euro'yu Juve'de reddetti, onda imza parasi yoktu. Soylenenlere gore senelik maasi imza ucreti dahil 9-10 istermis.
İmza parası dahil ise bir nebze olabilir. Benim bir ara okuduğum 7 maaşa okey olduğu ama 10-12 imza parası da istiyor ve Juve imza parası vermiyor diye okumuştum. Zaten Juve orta sahaya 2 takviye yaptı. Milan'da aldı. Rabiot ya Psg yada PL yapacak eğer oralarda olmazsa biz oluruz işte ama imkansız bence.

Rabiot yalan 27 yaş altı adı basinda hiç çıkmamış daha iyisi için uğraşıyoruz. Rodri herhalde

emre kaplanın en son bildiği herhangibir haberi bile hatırmalayı geç doğru bildiği 11 yoktu.
Emre kaplan, dünya üzerinde, yaptığı işle alakalı hiçbir bilgisi donanımı olmadan o işten para kazanan biridir. Ömrümde 1 tane bilmediğim birşey söylediğini görmedim duymadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt