Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Yazık koskoca gs taraftarıyla dalga geçiliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teklif gitmiş net , gizli bi operasyon var ama ne aşamada bilemeyiz , umarım maliyet uçmaz, yarın heryere düşecek çünkükel diyorki birilerinden sızıyor
Onlar Rabiot'dan çok Hojbjerg'e çok sağlam bastıracaklar eğer Rabiot ya da X bir oyuncuyu alamazsak asıl tehlike orada olacak.ifb de girebilir rabiot isine
Kötü bir transfer olma ihtimalı yok yav her anlamda iyi topçuİşte bu
![]()

Lequipe Paredes’i getirmemiş miydi geçen yaz..Haluk Yürekli: "Lequipe yazsa anlarım."
Bu hıyar kimmiş, Fabrizio falan takip ediyor
Bende Got izlemeye gideyim iyi geceler reis.Benim nöbetim biter kalan nöbetçilere iyi geceler diyorum.
![]()
Translate türkçesiyle twwet atan biri yerine fab ve di marzio vs bir haber bıraksaydı keske rabyodanDM den kaç tane mesaj aldıysa adam Türkçe twit atmış.
Keşke, onlar haber girmeden pek inanmamak lazım rabiota.Translate türkçesiyle twwet atan biri yerine fab ve di marzio vs bir haber bıraksaydı keske rabyodan![]()
Töbe estBende Got izlemeye gideyim iyi geceler reis.
Mctominay ne lan öyle pısmış:d
Senin için kötüyse adam naapsın. İzleyip ejderhasını nasıl eğitebileceğine bakacak…Töbe est