Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.652
- 29.101
- 2.993
10 günde bunun peşinden koşalım bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onun tipini@Rahmi Nelsson bu herif gittikçe sana benziyor
Irlanda dogumlu olmasa yasi en az 30 diye her iddiaya girerdim
yok kanka surattan belli genç olduğu, yaşından biraz büyük gösteriyor sadeceIrlanda dogumlu olmasa yasi en az 30 diye her iddiaya girerdim
Süper Lig'de oynayamaz bu yıl. O seviyenin yakınında değil.Baran oynayacağı yere kiralansin,ozel bi pivot santrafor.eyupspor da olur
masor lazimdi evetSon dk
Galatasaray, GSC 'den Feramuz Kayalar'ın peşinde.
La colpa dello Sports
Benzer düşünüyorum. Ziyech ve Zaha giderse yerlerine alternatif alınacaktır. Ross'un bu yıl da kiralanacağını ve o bahsettiğin stoper yedeğinin sağ beki de yedeklediğinden Baltacı olacağını düşünüyorum. Bununla beraber hoca sol stoperi sol ayaklı oynatmayı tercih ediyor. Bu sezon sakatlık dönemlerinde Kutlu ve Demirbay'ı orada değerlendirmesinin sebebi bu. Yasin Özcan'ın iyi bir eklenti olacağını düşünüyorum bu yüzden.1) Muslera
2) Davinson
3) Nelsson
4) Köhn
5) Torreira
6) Zaha
7) Ziyech
8) Mertens
9) Batshuayi
10) Icardi
11) Sağ Bek*
12) Orta Saha*
Tete
Oliveira
Yusuf
Cicaldau
14 yabancı dedikodusu gerçek olursa Dubois kalır. Ross ise kamp performansına göre yedekte tutulabilir. Uzun maratonda stoper rotasyonundaki darlığın dezavantajını dibine kadar hissettik geçen sezon. Orada niceliğe ihtiyacımız olabilir.
Kazimcan'in kampta sag bek pozisyonunda denenmesi planlaniyor. Performansina gore orta saha transferine agirlik verilecekmis.
kaynak : Spor servisi
Yine Dursun paraları saçıyor çöp transferlereSon dk
Galatasaray, GSC 'den Feramuz Kayalar'ın peşinde.
La colpa dello Sports
Kac senedir bi çakamadılar bunu da Türk takımlarına. Her transfer döneminde haberini yapıyorlar.