Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftalardır doue haberi yapıldı.Biz dünyada bir tek doue ile mi ilgileniyoruz.Bu nasıl bir aşk.Alternatif yok mu?

100 tahmin hakkım olsa bu adamın irlandalı olduğunu bilemezdim

1720680859451.webp

Son dk

Galatasaray, GSC 'den Feramuz Kayalar'ın peşinde.

La colpa dello Sports

Erden Timur bir videosunda sanırım Fatih Altaylı ile olan video da yabancı futbolcuları ikna etmek kısmından bahsediyordu. Zor ama samimiyet çok önemli demişti. Görüyoruz ki o gittikten sonra maalesef bu ikna işini becerebilecek biri yokmuş kulüpte. 2 haftadır bir sağ beki ikna edip te getirecekler. Orta sahayı söylemiyorum bile.

ET un eksikliğini kulübün her noktasında hissediyoruz. Başkan ise bu eksiği kapatmak için hiç bir şey yapmıyor. Sus pus. İlk yurt dışı kampı bitecek daha ortada sağ bek, orta saha transferleri yok. Güya kampa yeni transferler yetişecekti. Verdiği sözlerin hepsi yalan. Bir tanesini bile tuttuğunu görmedim.

1) Muslera
2) Davinson
3) Nelsson
4) Köhn
5) Torreira
6) Zaha
7) Ziyech
8) Mertens
9) Batshuayi
10) Icardi
11) Sağ Bek*
12) Orta Saha*

Tete
Oliveira
Yusuf
Cicaldau

14 yabancı dedikodusu gerçek olursa Dubois kalır. Ross ise kamp performansına göre yedekte tutulabilir. Uzun maratonda stoper rotasyonundaki darlığın dezavantajını dibine kadar hissettik geçen sezon. Orada niceliğe ihtiyacımız olabilir.
Benzer düşünüyorum. Ziyech ve Zaha giderse yerlerine alternatif alınacaktır. Ross'un bu yıl da kiralanacağını ve o bahsettiğin stoper yedeğinin sağ beki de yedeklediğinden Baltacı olacağını düşünüyorum. Bununla beraber hoca sol stoperi sol ayaklı oynatmayı tercih ediyor. Bu sezon sakatlık dönemlerinde Kutlu ve Demirbay'ı orada değerlendirmesinin sebebi bu. Yasin Özcan'ın iyi bir eklenti olacağını düşünüyorum bu yüzden.

Doué/Dubois/Bülbül
Sánchez/Nelsson/Baltacı
Bardakcı/Özcan
Köhn/Karataş

Bu rotasyon bence oldukça etkileyici. Yabancı sınırında bir değişiklik olmazsa Dubois ile bir şekilde yollar ayrılacaktır. Kaan Ayhan'ın sezon ortasından önce döneceği düşünülünce oraya bir takviye şart mı emin değilim. Geriye sadece Yasin Özcan transferi yeterli gibi gözüküyor. Kolaylıkla kiralanacak Ross ve Demir dışındaki oyunculardan nasıl çıkacağımızı bilemiyorum, işin o kısmı beni geriyor açıkçası.

Kazimcan'in kampta sag bek pozisyonunda denenmesi planlaniyor. Performansina gore orta saha transferine agirlik verilecekmis.

kaynak : Spor servisi

Dün saçma sapan bilgiler aldık Barış'ın yakın arkadaşından. Fenerliymiş babarış. Hadiseyle birlikte oluyomuş. Alakasız bilgileri geçelim. Çok fazla teklif varmış gidecekmiş sanırım. Adam diyoki sadece Ali Yiğit tutabilir GS'de .d.d 35 i veren alsın götürsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt