Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün saçma sapan bilgiler aldık Barış'ın yakın arkadaşından. Fenerliymiş babarış. Hadiseyle birlikte oluyomuş. Alakasız bilgileri geçelim. Çok fazla teklif varmış gidecekmiş sanırım. Adam diyoki sadece Ali Yiğit tutabilir GS'de .d.d 35 i veren alsın götürsün.
Dünden beri bjkli oldu fbli oldu :D hadiseye çaktı babasıyla et yedi :D

Dün saçma sapan bilgiler aldık Barış'ın yakın arkadaşından. Fenerliymiş babarış. Hadiseyle birlikte oluyomuş. Alakasız bilgileri geçelim. Çok fazla teklif varmış gidecekmiş sanırım. Adam diyoki sadece Ali Yiğit tutabilir GS'de .d.d 35 i veren alsın götürsün.

Rabiotu izliyorum bak TR'ye gelsin bu adam 3 ay içinde her türlü laf söylenir bu adama. Abi adam gram göze zevk veren futbol oynamıyor mesela ben gram beğenmiyorum ancak ben futbol dehası değilim bayern vs istediğine göre futbolu tabi ki benden çok biliyorlardır ancak ben TR futbol izleyicisi profilini biliyorum.

feramuzun wowlarını likea çeviren bir eklenti üzerinde çalışıyorum
1720688451815.webp

Davinson ile BAY mutlaka teklif alacaktır. Önemli olan tutabilecek miyiz?

%100 Fenerli. Kuzeni ile beraber çalışıyoruz, çocukluk fotoğrafları filan var hatta, aktif de görüşüyorlar, son Fener maçına yardımcı oldu bla bla. Ablası mı ne evleniyor Barış'ın yanılmıyorsam Ağustos'ta hatta köye gidecekler işte aynı köydenler haliyle, benim arkadaş bizden de onun Fenerli olduğu ezelden bilinen bir durum da topunu oynadıktan sonra bunlar işin boş kısmı. Terim de Galatasaraylı değil imiş mesela tek başına hiçbir şey ifade etmiyor hangi takıma sempati duyduğu. Faydasız ama Galatasaraylı olmasından ise Fenerli ama faydalı olsun bence ok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt