Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki bir şeyi merak ediyorum.

2.3 M euro ceza söylenen kararda CAS'tan GS ödeyecek duruyor.

Bizde bunu sözleşmemize göre Tete'den keseceğiz.

daha geçenlerede tüm alacakları temizlemiştik - UEFA ya temiz kağıdı falan filan halledilmişti. Biz Tete'yi satarsak - hangi alacağından keseceğiz bu 2.3 ü ? ondan kesmek için en azından 1 sezon gibi kalması lazım ki maaşından düşülsün? satarsak kesemeyiz ki ?

o kısmı anlamış değilim tam açıkçası. transfer olursa 2.3 bize girdiğiyle kalacak gibi duruyor o yüzden benim kafamda.

dipnot: adamı kayederiz diyenler olmuş - adam o imza parasıyla bu maaşa zaten 50 takla atmıştır 0 efor göstererek. ne üzülmesi :D
Satacağın takımdan istersen bu durumu gösterip.

İlk Hazırlık maçıyla hiç birşey değerlendirilmez.

Bundan bağımsız yapılması planlanan iki transferle kritik anlarda gene ziyechin ayağına bakacağımız aşikar.Özellikle orta sahada bir,iki cezalı ve sakatlık durumunda apışıp kalacağımız aşikar.

Kadroda yetersizliği belli o kadar çok adam varki hala bunları kampa götürüyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tete ödüyorsa sorun yok

Tete ödüyorsa sorun yok
da ne zaman öderse sorun yok - velevki ödemedi ... Fifa derki "ben ödenip ödenmemesine bakarım - sorumlular Tete ve GS . halledin "

tete ödemiyor diyelim - tansfer olmayıp burda 2.8 i cukkalarım diyor . napcan ?

bu bağlamda sözleşmesinde Erden Timur'un dediği detay önemli işte. hukuksal olarak nasıl döküldüğü yani.

DursunHmpf.webp

İlk Hazırlık maçıyla hiç birşey değerlendirilmez.

Bundan bağımsız yapılması planlanan iki transferle kritik anlarda gene ziyechin ayağına bakacağımız aşikar.Özellikle orta sahada bir,iki cezalı ve sakatlık durumunda apışıp kalacağımız aşikar.

Kadroda yetersizliği belli o kadar çok adam varki hala bunları kampa götürüyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haklısın sevgili Cengiz'de yıllık 3 milyon euro verdiğin oyuncuya talip yok ise,kendiside gitmiyor ise ne yapacaksın.Bari biraz oynasında belki aşka gelir birşekilde gider diye düşünürsün.öyle değil mi?Bazen elin kolun bağlı olur işte tam da bu noktadayız şuan.

Herkes transfer diye ağlıyor ama çok fazla boş slot yok, kuru sıkı atma fırsatımız yok.

12 yabancı olacak muhtemelen, bizde 16 yabancı var. Dubois, Cicaldau, Ross’u saymasak bile 13 yabancı eder. Yusuf, Tete, Oliviera çıkılabilirliği olanlar. Oliviera ve Tete’den kesin çıkılmalı. Eder 11. Açık slot 1.. Sağ bek alındı desek

Orta saha için 1’inden daha çıkılmalı. Ziyech, Zaha, Muslera, Davinson, Nelsson, Icardi, Mertens, Torreira, Yusuf, Köhn, Batsman’dan biri gitmeli.

İlk bakışta Yusuf gibi duruyor.
Ama Ziyech veya Zaha’dan birinden de çıkılabilir.
Ya da bence en mantıklısı Nelsson’u satıp Davinson-Apo ile sezona devam etmek, Kaan ve Emin yedekli ilerlemek.

O yüzden elimizde muazzam genişlik yok, muhtemelen 2 yabancı gelecek ya da 1-2 kişi daha giderse ancak birileri gelebilir

metni kısmına bakmadım - dün arkplanda dinlediğim 1 -2 yayında öyle dediler diye aklımda öyle yer etti.
Sözleşme üzeri çalışır burada mevzu, Tete ödemezse sen ondan tazmin edersin ki ben burada tedbir niyetiyle imza parasının yıllara yayıldığını düşünüyorum, imza parasını ödemeyiz bu durumda direkt olarak.

Bence bunu tartışmaya gerek yok çünkü önemli bir araştırma yapıldığı ve sözleşmenin buna göre oluşturulduğu açıkça beyan edilmişken taraflar gereğini yapacaktır. Nasılki oyuncu kafasına göre senden gidemez ya da sen kafana göre tek taraflı feshedemiyorsan bu da aynı mevzu.

Sözleşme üzeri çalışır burada mevzu, Tete ödemezse sen ondan tazmin edersin ki ben burada tedbir niyetiyle imza parasının yıllara yayıldığını düşünüyorum, imza parasını ödemeyiz bu durumda direkt olarak.

Bence bunu tartışmaya gerek yok çünkü önemli bir araştırma yapıldığı ve sözleşmenin buna göre oluşturulduğu açıkça beyan edilmişken taraflar gereğini yapacaktır. Nasılki oyuncu kafasına göre senden gidemez ya da sen kafana göre tek taraflı feshedemiyorsan bu da aynı mevzu.
dün bu rodoplarda imza parasını aldı dediler (3M ödenmiş diye bahsettiler) - doğru ama yanlış.

zaten bilmediğimiz ama güvendiğimiz detay Erden Timur'un sözleşmeye buna dair kulübü koruyan madde eklemiş olması. Hukukende açık kapı bırakılmamışsa kafa rahat.

edit: bu detayı düşünen adam olmadığı için şu an - doğru yönetirler süreci umarım.

sanmıyorumki adamın menajeriyle daha yeni görülsün buluşulsun - "son dkda menajer isteği" diye biraz üstü kapatılıyor diye düşünüyorum. Doue konusunda.

yani 3 haftalık nerdeyse süreçte sana menajer son dk golü atmaya çalışır mı emin değilim - adamın kendi profili için zararlı bir durum olur.

Boey'i bu adam tanıyor - örnek gösterip bak adam rennes'den geldi bayernde şu an diye yol gösterici ve ikna edici olup laps diye bitirememek bence bu işi - transfer konusunda acemi kalınması olarak görüyorum.

Bissaka fiyatı düşmesini bekliyorsan - adamın maaşından kurtulamayacaksın nede olsa - zaten daha büyük talibi yoksa Everton'a gider oda - adadan ayrılmaz.

şeffaflık yok - doğru bilgi akışı yok - genel geniş kapsamda konuşuluyor. Hoş değil kesinlikle.

bana köylü diyorsun
ben köylüyüm işte gibi nöbet

Herkes transfer diye ağlıyor ama çok fazla boş slot yok, kuru sıkı atma fırsatımız yok.

12 yabancı olacak muhtemelen, bizde 16 yabancı var. Dubois, Cicaldau, Ross’u saymasak bile 13 yabancı eder. Yusuf, Tete, Oliviera çıkılabilirliği olanlar. Oliviera ve Tete’den kesin çıkılmalı. Eder 11. Açık slot 1.. Sağ bek alındı desek

Orta saha için 1’inden daha çıkılmalı. Ziyech, Zaha, Muslera, Davinson, Nelsson, Icardi, Mertens, Torreira, Yusuf, Köhn, Batsman’dan biri gitmeli.

Ya da bence en mantıklısı Nelsson’u satıp Davinson-Apo ile sezona devam etmek, Kaan ve Emin yedekli ilerlemek.

O yüzden elimizde muazzam genişlik yok, muhtemelen 2 yabancı gelecek ya da 1-2 kişi daha giderse ancak birileri gelebilir
Ziyechi yollarım beş dakka düşünmem disiplinsiz ve mental sorunlu bi işim eski gücüde yok katara falan kitlerim 10 milyona

Yusuf kiralık gider %99 bu gelişimini iştahını korur iyi performans verirse önümüzdeki sezon kadroda yer bulur

Ben piyasada dönen haberlerin biraz kurgu olduğunu düşünüyorum. Yani menejerler paylaşmıyorsa ortada rakam falan dolaşmasının imkanı yok gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt