Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.738
- 20.733
- 1.848
Burak Elmas bunlardan daha iş bitiriciydi, yazık yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakin, yanlis birsey yapma.Lig başlayacak,
Vallahi bezdim canımdan
Düne kadar dedim ya işte o yüzden Boey piyangosu çıkmasa en yüksek satış kulüp tarihinde 16 milyon. 20 bile yok şimdi 30'a 40'a köpek çekilmesi komik geliyor banaEe nasil 15 dedin üstad
Yok hocam yeni çıktım camiden ,biraz içeyim bariSakin, yanlis birsey yapma.
tostos ağabey 20yi görünce eli ayağına dolanmaya başlar heyecandanBarış’a 30m teklif geldiği an satar bu yönetim hatta hatta 25 veren çıkar, ballon dor maddeleriyle süsleyip 25+ulaşılamayacak 15m bonus ile yolcu ederler.
Evet morutan Ile cica görünce tam bitirici.Burak Elmas bunlardan daha iş bitiriciydi, yazık yani.

Iyi bari gitmeden icmemissin.Yok hocam yeni çıktım camiden ,biraz içeyim bari![]()

Nelsson'u, Boey'i, Barış Alper'i getiren de oEvet morutan Ile cica görünce Tam bitirici.![]()
Bilemedim. Ben satılmazsa daha çok memnun olacağım. Boey de de öyleydim. İşin içerisine epl girince nereden ne çıkacağı belli olmuyor işte. Bir defans oyuncusuna deli paralar falan dökülüyor ve bir çok takımın barış gibi bir oyuncuya ihtiyacı da var. Ben sıkı pazarlık yapılırsa 50 üzerine çıkılabileceğine inanıyorum.Suan icin fazla hype edildi BAY yoksa normalde yarin bir kulup resmi teklifte bulunsa, 40 milyon euro istenebilir bu daha gercekci bir rakam olur pazarlik yapma acisindan, daha henuz CL'de ciddi bir performansi olmadigini da goz onunde bulunduruyorum.
Bu yonetim bence daha ucuza da satar diye tahmin ediyorum yani 30-35 milyonu gordugu an Dursun Ozbek havalimanina kendi goturur. Bende kendi fikrimi soylim, 40 milyon euro vermedikleri surece satmaya luzum yok. Baris'ta bu konuda yonetimin kararina saygi duyacagini dusunuyorum eger bir salaklik yapmazlarsa tabi.
Yönetimleri değişti iyi bir sportif direktör getirdiler. Kerizlik dönemleri bitti muhtemelenUnited ile masaya oturursak karlı çıkarız dünyanın en keriz takımı adamlar
Yav he, bi espiri yaptikNelsson'u, Boey'i, Barış Alper'i getiren de o
Barış'ı geçen sene kimsenin kadroya yazmaması neyi kanıtlıyor?Beyler, geçen yıl Barış'ı kim kadroya yazıyordu? 30-40 milyona satmak hainlik filan aşırı laflar, 3-5 maç kötü oynasa, köyüne dön, nerden çıktı bu diyeceğiniz adam için 30-40 milyon reddetme lüksü nerden geliyor tam olarak? Koca takım Barış'a kaldıysak zaten bitmişizdir he bu satışı ve parayı değerlendirecek adamların yeterliliği tartışılsın ama bu durum kulüp için fırsattır ve bu rakamlar görülürse elbette satılacaktır daha düne kadar en yüksek satışımız 15 milyonken 30-40 milyonları beğenmemek komik görünüyor.
gol mu attı yine?arda güler'in gol sevinci de ne kadar yapmacık lan?
bildiğin akıl vermişler kendine bir sevinç edin diye.
elini kalbine koyma işi herkeste var diye bir de gökyüzüne parmak olayını yaptırmışlar. salak gibi görünüyor. her sevincinde başkası adına utanma duygusunu yaşıyorum :d
Eyup niye satilsin? Kadroda sans bulamazsa kiralik verilmeli, satilmasi icin bir sebep olamaz simdilik.güncel lisanslı 44 topçumuz var. 16'sı genç/altyapı topçusu. patlama yapar, satılır, kiralanır. maliyetleri yok. onlar kolay. onları geçelim.
geriye kalan 28 topçu içinden, bence şişkinlik yapanlar:
yabancı: (6 adet)
yusuf demir --- üzülerek, kiralanmalı ---
tete --- kiralanmalı ---
dubois --- satılmalı ---
cicaldau --- satış ya da fesih ---
oliviera --- satış/kiralama ya da fesih ---
ross --- satış ya da kiralama ---
yerli: (5 adet)
kazımcan --- satış ya da takas ---
taylan --- satış ya da takas ---
eyüp --- satış ya da takas ---
halil --- satış/takas ya da kiralama ---
günay --- satış ya da fesih ---
bakalım bunların kaçı, ne şekilde gerçekleşecek?
İş bitirdi kulübü batırdıBurak Elmas bunlardan daha iş bitiriciydi, yazık yani.
ben iyi bir kumaş göremedim kendisinde. kiralanmış, satılmış çok önemli değil benim için.Eyup niye satilsin? Kadroda sans bulamazsa kiralik verilmeli, satilmasi icin bir sebep olamaz simdilik.
Kerem Aktürkoğlu'nu da tukaka etmeyelim lütfen.Sol kanat olarak hala 1.sıraya Kerem Aktürkoğlu yazarız,yazıyoruz ,yazmalıyız.Gider gitmez ayrı konu.Zaha için Kerem Aktürkoğlu'nu es geçmeyelim ..Barış'ı geçen sene kimsenin kadroya yazmaması neyi kanıtlıyor?
Sadece 7-8 ayda Gsnin 5. kanat alternatifinden milli takımda ve gsde 1 numaralı oyuncu haline gelecek kadar kendini geliştirdi ve tavanını kimse bilemiyor şu an. Sakatlık ve istikrar problemi yok. Seneye de bu kadar edecektir en az. 1 sezonluk topçu olmadığı aşikar.
Koca takım Barış'a kaldı bu arada bence evet, kanatlarda gözümüz kapalı yazabileceğimiz tek o var. Takımın 1 numaralı atleti ve dinamizm kaynağı. Giderse yerine kadayıfın birini alırlar ağır çekimde top oynarız.
En yüksek satışımız 15 diye Boey'i 10-15e satsak okeydin sanırım Ocak ayında
Para problemimiz de yok, satsak peşinat gs adasının inşaatına falan gider zaten saçma sapan