- 23 Temmuz 2011
- 75.536
- 51.069
- 4.693
recep çık melihin hesaptan
2 yuzlu herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
recep çık melihin hesaptan
Bi an unuttum o herifi yav, hindistan, sri lanka dan vs brezilya ya göcmen olduguna yemin edebilirimBu kontenjanimiz Brezilyalı gibi davranıp Brezilyalı olmayan Tete ile dolu maalesef
Bizim aradığımız 8 hayali kahraman gibi oldu. Her şeyi en iyi yapsın istiyoruz.Wendel aradimiz os mi sizce, cok ofansif 8 no, defansi iyi olan adam yigen os degil, bir de ciliz duruyo baya bizim ligde yerler bu herifi torreira cigeri ele alir
iki yüzlülük ile ne alakası var olum. DÖ yü ilk gün de istemiyordum bugün de2 yuzlu herif
Kafayi cekdinmi
kac senedir bekliyoz, birak da istedimiz gibi olsun, man eating midfielder istiyoz arkadas, fofana gibi vsBizim aradığımız 8 hayali kahraman gibi oldu. Her şeyi en iyi yapsın istiyoruz.
Doğru düzgün iyi oynayan sırıtmayan biri gelsin yeter da
Gelecek oyuncu için beklenti arşa çıktı, rabiotu beğenmeyen vardı geçen günkac senedir bekliyoz, birak da istedimiz gibi olsun, man eating midfielder istiyoz arkadas, fofana gibi vs
Seni bi tik sevmeye basladim lan, bunu yazacama hic inanmazdim, yarasin konyanin marjinal krali
saçın var mıWendel geldi mi
iki like verebilsem iki like alicaktin can kardes
1000 kişi başkan seçen Galatasaray bunları hak etti ediyor.Galatasarayım bu adamları da ,bunların yönetimini de haketmedi
Elit azınlığın seçimi cahil çoğunluğun seçiminden iyidir1000 kişi başkan seçen Galatasaray bunları hak etti ediyor.
Bu kulüp hala ayakta ise Fatih Terim, Okan Buruk ve yönetimde olan Abdurrahim ve Erdem Timur gibiler sayesinde
yonja,icq ,80630Mirc’ de chat yapmış efsane nesil var burada , bu oyun nasıl hatırlanmaz yav tabiki![]()