- 3 Temmuz 2012
- 138.064
- 86.893
- 5.338
o zaman ben Türküm demeyecekYaparsa Almanya'ya gidemez bidaha
Burda yaşamak zorunda kalabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman ben Türküm demeyecekYaparsa Almanya'ya gidemez bidaha
Burda yaşamak zorunda kalabilir
Kim kendini türk hissediyorsa türktüro zaman ben Türküm demeyecek
Demiyor zateno zaman ben Türküm demeyecek
Gündoğan, Türk vatandaşı olmamasına rağmen Erdoğan'dan "Cumhurbaşkanım" diye bahsettiği için eleştirildi. Bu olay Almanya'da siyasi tartışmalara neden oldu ve Gündoğan haftalar sonra millî takımda oynarken Alman taraftarlar tarafından ıslıklandı.Demiyor zaten
Tam Mourinho transferi ama.En Nesryi en büyük problem çok istikrarsız bir oyuncu oluşu. Bu kadar istikrarsız bir oyuncuya 20 bonservis 6 maaş bağlamak çok akıl karı değil.
mourinhoyu begeniyorsun demekTam Mourinho transferi ama.
En Nesryi en büyük problem çok istikrarsız bir oyuncu oluşu. Bu kadar istikrarsız bir oyuncuya 20 bonservis 6 maaş bağlamak çok akıl karı değil.
5 nöbette bi batsuayi aldikyuhh 5. nöbet olmuş
Cumhurbaşkanım dedi diye Türküm mü demiş oluyor?Gündoğan, Türk vatandaşı olmamasına rağmen Erdoğan'dan "Cumhurbaşkanım" diye bahsettiği için eleştirildi. Bu olay Almanya'da siyasi tartışmalara neden oldu ve Gündoğan haftalar sonra millî takımda oynarken Alman taraftarlar tarafından ıslıklandı.
Cocu zamanı yaşadılar sanırım biraz onun dışında ben hatırlamıyorum.Bunların hiç ekonomik sorun yaşadığı bir dönem olmadı mı ?
10 yıldır şampiyon olamıyorlar ama önüne gelene her paralar sıçıyorlar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi