Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 Muslera 💯
2 Nelsson 💯
3 Sanchez 💯
4 Torreira 💯
5 Icardi 💯
6 Batshuayi 💯
7 Mertens 💯
8 Sag Bek 🔜
9 Merkz Orta Saha 🔜

10 Köhn ❓
11 Ziyech ❓
12 Ofansif Orta Saha/Kanat ❓

OUT:

1 Ross
2 Dubois
3 Oliveira
4 Cicaldau
5 Demir
6 Zaniolo
7 Tete
8 Zaha

Santrafor ve stoper rotasyonu maşallah çok iyi oldu da bek rotasyonu Allah’a emanet

1 Muslera 💯
2 Nelsson 💯
3 Sanchez 💯
4 Torreira 💯
5 Icardi 💯
6 Batshuayi 💯
7 Mertens 💯
8 Sag Bek 🔜
9 Merkz Orta Saha 🔜

10 Köhn ❓
11 Ziyech ❓

OUT:

1 Ross
2 Dubois
3 Oliveira
4 Cicaldau
5 Demir
6 Zaniolo
7 Tete
8 Zaha

Doue - sağ bek
Orta saha - kısmet
köhn kalır
ziyech 10m+teklife verilir
ofansif ortasaha - fırsat diye transfer sonuna kadar mertensle rotasyon aranır .

+zaha kalır

Sanchezin transfer ihtimalini düşünüyrum bu arada copa amerika sonrası - umarım tutarız. 25 gibi teklif alırsa ama sallar bu yönetim.

Doue - sağ bek
Orta saha - kısmet
köhn kalır
ziyech 10m+teklife verilir
ofansif ortasaha - fırsat diye transfer sonuna kadar mertensle rotasyon aranır .

+zaha kalır

Sanchezin transfer ihtimalini düşünüyrum bu arada copa amerika sonrası - umarım tutarız. 25 gibi teklif alırsa ama sallar bu yönetim.
Zaha ve Ziyech'in birlikte kalma ihtimalini 0 olarak görüyorum. ikisinin gitme ihtimali kalma ihtimalinden daha yüksek bence.

Zaha ve Ziyech'in birlikte kalma ihtimalini 0 olarak görüyorum. ikisinin gitme ihtimali kalma ihtimalinden daha yüksek bence.
gidecekse ziyech gidecek bence o ikiliden işte - ama arapları çekmek lazım.

zaha burdaki kazandığını ingilterede hayatta kazanamaz - beeelki 1 kulüp adam bulamayınca kıyar ama sanmıyorum.

Premier ligte genelde city liverpool chelsea aston villa maçlarını takip ettim bu sene hangisi hatırlamıyorum ama iki tane forest maçına denk geldim domingezi görünce merakla izledim

Iki ceza sahası arasında ileri geri giden inanılmaz tempolu bir topçu toreria nim değişik versiyonu bir oyuncu aman aman yetenekli değil ama bize çok uygun oyuncu

Eger alabilirsek bence acaip isabetli bir transfer olur hem maaşı düşük hemde 27 yaşında bir orta saha almış oluruz

Toreira Domingez Mertens üçlüsü iyi bir üçlü olur önde baskıda bize çok faydalı olur seneye çok çok az gol yeriz

1 Muslera 💯
2 Nelsson 💯
3 Sanchez 💯
4 Torreira 💯
5 Icardi 💯
6 Batshuayi 💯
7 Mertens 💯
8 Sag Bek 🔜
9 Merkz Orta Saha 🔜

10 Köhn ❓
11 Ziyech ❓

OUT:

1 Ross
2 Dubois
3 Oliveira
4 Cicaldau
5 Demir
6 Zaniolo
7 Tete
8 Zaha
kiradan dönenlerle birlikte, 17 sözleşmeli yabancı oyuncumuz var.

t-markt'ta lejyoner 19 adet diyor. profile girip sayıyorum yine 17.

t-markt burada bile mi manupilasyon yapıyor acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt