Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nicolás Domínguez gecen sene nasil oynadi hic fikrim yok, gecen sezon listemizde vardi ama suan gelse nasil olur kestiremiyorum.

Sağ beki alırız orta saha eleme maçına anca yetişir , sonrası 1 ay fırsat 10 geyiği döner yalandan bi almancı gelir biter kaynak; tecrübe hadi iyi geceler..

kim var bize uygun sol stoper
Brassier ile Krejci iyiydi, kaçırdık. Biri 8, diğeri 9’a gitti. Emin’i falan satarsak Ahmetcan’ı bir yoklamak lazım, potansiyeli olduğunu düşündüğüm yerli birkaç isimden birisi. Ajax 10’a aldığı için bonservisini şişirdi de ederi 5-6’dır, belki bırakırlar.
Davinson daha 28 yasinda ne alaka 2 sene sonra yavaslamasi? 31 yasindaki Rudiger yavaslamis mi? Abartiyorsunuz bazen.
Yavaşlamadan satmak lazım diye dedim zaten. 3 sene oluyor, 4+1 imzaladı. 1 sene fazla tutarsan son senesine giriyor para kazanamazsın, kontrat verirsen son kontratını vereceksin. 2 sene ideali bu satışın

Brassier ile Krejci iyiydi, kaçırdık. Biri 8, diğeri 9’a gitti. Emin’i falan satarsak Ahmetcan’ı bir yoklamak lazım, potansiyeli olduğunu düşündüğüm yerli birkaç isimden birisi. Ajax 10’a aldığı için bonservisini şişirdi de ederi 5-6’dır, belki bırakırlar.

Yavaşlamadan satmak lazım diye dedim zaten. 3 sene oluyor, 4+1 imzaladı. 1 sene fazla tutarsan son senesine giriyor para kazanamazsın, kontrat verirsen son kontratını vereceksin. 2 sene ideali bu satışın
Kendine iyi bakan stoper 30-31 yasinda yavaslamaz diyorum bende. Ayrica anlatmak istedigim her oyuncu biraz yavaslayinca kotu olmuyor, pozisyon bilgisi iyi oldugu surece bu eksigini kapatabilir. Gunumuz futbolunda fit stoperler rahatca 34-35 yasina kadar oynuyor demeye calistim. Zaten illa para kazanma dusuncesiyle transfer edilmedi Sanchez. Oyle olsa o kadar yuksek maasli bir stoper almazdik.

O kadar Nottingham maçı izledim hiç denk gelmedim , sol ayak Danilo Dos Santos fena değil , en iyi oyuncularıda Aina
Baya oynadı geçen sene 19 20 maç 11 başladı premier ligte bence iyide oynadı oyuncuyu bırakmak istemezler ama yüksek maaşla aklını çekersen birsey yapamazlar hemde CL faktorude etkili olur bence çok işimize yarar

ahmetcan'ı isterim. 5-6 ya bırakıyorlarsa dusunmeden alalım.

Gökhan Dinç: "Hamza Akman Galatasaray'dan ayrılıyor. Şu anda kendisine kulüp arıyor. Efe Akman ise yeni sözleşme imzalama aşamasına geldi. Bugün yarın imzayı atacak."

Dominguez falan kesmez tabi,gelmez de zaten,kullaniyolar

Galatasaray, Nottingham Forest oyuncusu Nicolas Dominguez ile ilgileniyor. (ESPN)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt