Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes 1 tane almıyor bir de.

Atıyorum 5-10 tane alıp dağıtan da var.

İlk hedef 500.000 forma olmalı. Sonra adım adım 1.000.000'u da geçmeyi hedefleyebiliriz.

Ama dediğim gibi takım iyi olmalı. Kağıt üzerinde olması da yetmez sahada da yine rekorları kırmalı.

siyah eyüp aydın forması hanemize hayırlı olsun

Kimse giremez, daha yeni transfer oldu stuttgarta

1720168604103.webp

trabzon başkanı gibi yeni gelen topçulara 1905 forma alma sözü verdirelim basın toplantısında
anca öyle 1 milyon satarız
geçen sezon 700k satmışız erden bey söyledi reis, ara ara haberler de çıkıyordu forma yok sipariş bekleniyor diye. daha önümüzde süre var, bence satarız 1 m forma

dursun beyi de ayrıca kınıyorum. 100 tane forma alarak iyi bir şey yaptığını sandı dün. yazık günah vallahi böyle pintilik görmedim

dursun beyi de ayrıca kınıyorum. 100 tane forma alarak iyi bir şey yaptığını sandı dün. yazık günah vallahi böyle pintilik görmedim
Harbi Allah'ın pintisi yav bari yalandan 1905 bari yap hem esprisi olsun. 100 tane nedir yani koca kulubün başkanısın

Zaha ve Ziyech zaten kalsın bunların yerine daha iyisini alamayız muhtemelen, üstüne düşüp, performans almaya baksak daha mantıklı 0'dan adam aramaktansa da bu Tete kamili futbolcu olduğunu hatırlaması zor gibi geliyor bana bir şekilde gönderilmesi lazım, bu senede kalıp yine çuvallarsa seneye hiç kurtulamayız.

Zaha ve Ziyech zaten kalsın bunların yerine daha iyisini alamayız muhtemelen, üstüne düşüp, performans almaya baksak daha mantıklı 0'dan adam aramaktansa da bu Tete kamili futbolcu olduğunu hatırlaması zor gibi geliyor bana bir şekilde gönderilmesi lazım, bu senede kalıp yine çuvallarsa seneye hiç kurtulamayız.
Mehmet ozcan bugüne kadar ne bilmiş ki bu duyumu ciddiye alalım.Sorsan bugün ne diye onu bilmez bu herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt