Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.165
- 101.379
- 5.238
rakı kebab filan beklerdim.Allah muradina erdirsin dedim, baska ne diyecektim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rakı kebab filan beklerdim.Allah muradina erdirsin dedim, baska ne diyecektim?
Dün gece Serengeti GS diye bir space yayınını dinledim. Orada Erden Timur'un söylediklerinde bloke hesap konusuna değindiler ve bu konuda yetki kurulunda açıklama olacakmış, sanırım o bloke hesap eklenecek tekrardan. Sonra bu Nevida fiyat olayına değindi Cüneyt Kalamış sanırım almak için pazarlık yapanın ismini de verdi oradan 225 m2'lik bir daireyi satın almak için pazarlık falan yapılmış 1.4 milyon dolara satıyormuş Nevida almak isteyen 1.2 milyon dolar veriyormuş. Onun dışında yönetimin açıklayacağı modelde net rakamlı bir anlaşmaysa örnek 400 milyon dolar vb. gibi kabul edilmeyeceği söylendi. Bir de şöyle bir görüş vardı Florya konusunda yetki verilirken ihaleye çıkılsın ihalede verilen en yüksek teklif tekrar genel kurula gelip kabul edilip edilmeyeceği tekrar oylansın tarzı bir öneri vardı bir nevi şartlı yetki gibi. Bir de GS'nin yapması durumunda satışlarda devlete ödenecek vergi ne olacak gibi bir soru vardı? Benim anladığım GK üyeleri GS'nin bu projeyi kendisinin direk yapmasının gerçekçi olmadığını düşünüyorlar hasılat paylaşımlı %70 bize %30 firmaya kalacak şeklinde yolun en doğrusu olacağını düşünüyorlar gibi.Yetki Genel Kurulu duyumu var mı
İlk 11 in doğru dürüst yedeği bile yok. Facia bir sezon olur.bütün kanatlar giderse
M
Davinson Nelson Abdülson
Barış Torreira Kaan Köhn
Mertens
İcardi Batshuayi
transfer yapmadan hem şamp oluruz hem de clde çeyrek final görürüz hem de sezon sonu borçları kapatmış oluruz ne dersiniz
İlk 11 in doğru dürüst yedeği bile yok. Facia bir sezon olur.
kaynak?Barcelona'ya donmek istedigini az once bana iletti.
kaynak?
Barcelona'ya donmek istedigini az once bana iletti.
Zor vallaha 3 lu sistemde oynamaya alışık oyuncu Avrupa'dan zor buluruz. Kuzey liglerinde ise kalite yönünden sıkıntı yaşanır.Hallederiz heis bence yahu
Sağ bek 2 hafta içinde gelir.
Orta saha Ağustos ortası gelir.
Oğuz Aydın denen ne idüğü belirsiz çocukla uğraşmaktan orta sahaya vakit kalmıyor.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen kaynak mısın admin
sen kaynak mısın admin
kaynağını söylemezsen
kendine ceza ver
adalet herkese lazım
Gerekiyor zatenavatarını değiştirmezsen 10 numara da gerekecek