- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
ne sag bek alindi ne 8 numara. mertens'in yerine de biri gelmedi daha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalan yok iyi adam. takıma monte edersen şahsi işlerden kurtarıp epey iş yapar.Chiesa > Roma
gorusmeler baslamis
yer yaz kolpası yapılır "Ulan " diyorummertens rotasyonunda da muazzam olurda - çok pahalıya gelir ya ama değedebilir.Felix buralara düşecek kıvama geldi.
çetin geçecek ama muhtemelen yetkisini alacak Dursun Özbek - he yetki dahilinde kurulda değişiklik istenip revize işlerine gidilir mi muamma ..Yetki Genel Kurulu duyumu var mı
Mertensin yerine kimseyi almayacaklar bence zaten. İsim bile geçmiyor.ne sag bek alindi ne 8 numara. mertens'in yerine de biri gelmedi daha.
o iş taaa son günelre kadr gider muhtemelen. onuda normal karşılarım. 2 ve 8 den sonraki ihtiyaç sonuçta.Mertensin yerine kimseyi almayacaklar bence zaten. İsim bile geçmiyor.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ama kulübüyle anlaşamadı diye devam eder kesin kolpa naciGalatasaray, Doue ile anlaştı. ( Ali Naci Küçük)
Kardeş kulüpler zatenFener cenk tosunla ilgileniyormus
Gerçekten hiçbir emoji olmadan, böyle dümdüz mü paylaşmışGalatasaray, Doue ile anlaştı. ( Ali Naci Küçük)
ne sag bek alindi ne 8 numara. mertens'in yerine de biri gelmedi daha.
Rennes ile de bir orta yol bulunur bence kamp sürecine kadar ya. 7,8 bandı olur gibi galiba.Galatasaray, Doue ile anlaştı. ( Ali Naci Küçük)
Rennes'den ali naciye cevapGalatasaray, Doue ile anlaştı. ( Ali Naci Küçük)
Niye gülüyoruz yawGalatasaray, Doue ile anlaştı. ( Ali Naci Küçük)
Bana da öyle geliyor 1 hafta-10 gün içinde Doue(bir ihtimal Gendrey sürprizi de olabilir gibi geliyor bana bizimkilerin İtalya seferleri nedeniyle) ve Oğuz Aydın işi olumlu olarak bitecek sanki. Onun dışında milli takımın turnuvası bittikten kısa süre içinde Kerem'in gidişi de kesinlik kazanacak diye düşünüyorum 15+ bonusa.Rennes ile de bir orta yol bulunur bence kamp sürecine kadar ya. 7,8 bandı olur gibi galiba.