Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.743
- 13.733
- 1.498
Geçen senede sol bek erken gelmişti tutmadı şimdi sağ bek erken gelecek gibi umarım akıbeti güzel olur inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortaya rezalet bir karma çıkardı birbirlerini nötürlemeleri muhtemelYusuf Akgün kim renktaş? Yunus Akgün ile Yusuf demiri mi çiftleştirdin?
Esmer bir herif. Hafif kavrukDoue yi takip eden var mi, maclarini izleyen biraz analiz yapsin bize, nasil bu herif
Bu herifi kim yazmıştı
Bu Ali Naci yasaklanmaliAli Naci Küçük: "Sacha Boey, Doue transferinde aracı oldu"
Sana kusebilirBu Ali Naci yasaklanmali
Farketmez benim için Alper Bey.Sana kusebilir
Yasaklanınca paylaşıp ban yiyon abi boşverBu Ali Naci yasaklanmali
Kendi elimle furkana yakalattim kendimiYasaklanınca paylaşıp ban yiyon abi boşver
Davinson 18 civarında yolcu olacak bence. Teknik ekibimiz alternatif üzerinde çalışma yapmıştır, yapıyordur.

Gel Doue Mi?
Bizde de 2 sene şampiyonluk sonrası bi sıçma oluyor beni de korkutuyor bu durum. Ama taraftarın da yönetimi gazlamaması lazım. Okan hoca ve ekibi ihtiyaçları biliyordur elbette onun direktifleriyle hareket ederler. Hoca işini bilir vardır bir bildiği diyip bekleyelim. Nokta atışı transferlerle bu sene de şampiyon oluruzÜlkenin en iyi kalecisi stoperi 6 numarası ve golcüsü bizde bunun aksini söyleyen kuştur , büyük aptallık yapmazsak Gerçek 5. Yıldızı kolaylıkla takarız , isim misim umrumda değil bu takıma faydalı olacak 2 orta saha bir bek alamıyorsak ölene kadar affetmem bu beceriksizliği.