Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.482
- 2.663
bjk Zekiyide alıp kurtarsın bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Melih Peker hocaya yazAnsızın ateş bastı
Ziyechte sivadin. Zaha bile tam performans vermedi. Viniicius tete aurier say say bitmiyor
ya barış yapılacak transferde tarot falı mı baksınlar alırken.Ziyechte sivadin. Zaha bile tam performans vermedi. Viniicius tete aurier say say bitmiyor
Ziyech dediğin adam seni kaç maçta ipten aldı.Bonservisi kaça alırsın bu adamı. Bedava gibi birsey
Bok gibi parası var, kendi çocuğunu kuru temizlemeye veriyordur.Efsane olay herif kendi çocuğunu yikamamistir
Ben istikrar seviyorum. 3 -5 maça aldananam. Zaha sezon başına katilamadi sakat geldi onu ayıralım kabul.ya barış yapılacak transferde tarot falı mı baksınlar alırken.
Zaha dediğin adam Palaca kaptanı olarak geldi ve sakat gelmesine rağmen hatrı sayılır katkı yaptı oynadığı süreye göre. Senin yorumun
Ziyech dediğin adam seni kaç maçta ipten aldı.
Aurier ve Vini de senin sevdiğin başkan bonservis harcamayın dedi
Ziyech te milli takımda sakatlandı biliyorsun değil miBen istikrar seviyorum. 3 -5 maça aldananam. Zaha sezon başına katilamadi sakat geldi onu ayıralım kabul.
Ferdi karsisindaki halı canımı sıktı. Yoksa yetenekli herif lafimiz yokZiyech te milli takımda sakatlandı biliyorsun değil mi
Geceden sonraBu hafta söyle hareketli geçecek böyle hareketli geçecek dendi yaprak kimildamiyor.
Peki..Bu kaynakta yasak olmalı.Bizi yendikleri Maç'tan sonra küfürlü şarkı söylemişti..