Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün: "McTominay, Türkiye'ye sıcak bakıyor. Burada kritik nokta bonservis. Ayrıca Galatasaray'da orta saha konusunda ismi hiç çıkmamış bir isim var. Bir türlü kimse isim alamıyor.."

Evren Göz: "Dünya kupası kazanmış birisi mi?"

Kerem-Oğuz sevindirici bir değişiklik olur tabii ama kazık da yemeye gerek yok çok para 5.750 filan

Kerem alt liglerden geldi bedavaya aşırı katkı verdi adamı yerden yere vuruyoruz baskı altında sürekli.
5-6 milyon euroya gelip iş yapması hiç kolay değil oğuz’un aynı katkıyı veremez muhtemelen.

Ertan Süzgün: "McTominay, Türkiye'ye sıcak bakıyor. Burada kritik nokta bonservis. Ayrıca Galatasaray'da orta saha konusunda ismi hiç çıkmamış bir isim var. Bir türlü kimse isim alamıyor.."

Rabiot demiyor muydu bu Süzgün bir kaç gün önce?

Ertan Süzgün: “Galatasaray Doue ile 4 yıllık ön anlaşma sağladı.”

Abi ben bu isi anlamadim.

Rennes duaye icin 7-8 istiyormua

Assinghon icin 11-12 ustiyormus

E hani assininghon , duayenin yedegiydi ? Dueye daha iyiydi?
Assignon EPL gidince oynamaya başladı Duaye. Ondan önce süre almıyordu zaten 2024'te başlamış süre almaya. Yaşına göre çıktığı maç sayıs 30 bile değil, burada yazılmıştı.

Kim diyor Assignon yedeği diye. Tam tersiydi.

Son düzenleme:
Abi ben bu isi anlamadim.

Rennes duaye icin 7-8 istiyormua

Assinghon icin 11-12 ustiyormus

E hani assininghon , duayenin yedegiydi ? Dueye daha iyiydi?
Nedeni çok basit birinin sözleşmesinin son senesi 6 ay sonra bedavaya bir takımla anlaşabiliyor. Diğerinin daha kontratı 2027'ye kadar var ve küme düştüğü takımı 10 milyon veriyordu ama oyuncu kabul etmedi küme düştükleri için.

Bunları kandırmışlar isim var zannediyor gariplerim :asd: :asd:

Mc Tominay, Torreira ile tam uyum içinde olursa tam aradığımız adam olabilir, her şey var adamda. Tek handikap, Britanyalı oyuncuların kıta Avrupasında bile zorlanıyor olmaları ki Manu dışında bir kulüpte de bulunmamış...

Bu ismi çıkmamış futbolcu meselesi Dursun'un bir ayak oyunu kesin.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Mctominay gibi adam buraya gelmeye oksa zaten senin de hedeflerin varsa parayı verip alman lazım.Yoksa her 3 senede bir sil baştan yapıp yerimizde sayarız 2 ileri 1 geri diye

Doue riskli bir transfer oynadığı maç sayısı çok az son maçlarda yedeğe düşmüş. Bize nokta atışı sağ bek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt