Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.862
- 20.481
- 2.663
Senin önerdiklerinin bi kısmını aldılar diğerleri de listede kanks yawOraya 2-3 tane adam almadı mı bunlar yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin önerdiklerinin bi kısmını aldılar diğerleri de listede kanks yawOraya 2-3 tane adam almadı mı bunlar yav![]()
Çok sağlam sponsor ve Bonservis girdisi oldu. Topu topu 3 nokta atışı transfer yapılacak ve kadroda düşünülmeyen atıl oyuncuların satışı konusunda yönetim çalışacakBissaka fazla maaşlı olur
Mazraoui 25 milyon
Nasıl olacak?
2. cümledeki eylemler çok tehlikeli reis yav1 tane video varda şimdi atsam hem sen banlanırsın hem banlanırım hem de site de kapanabilir
En iyisi vazgeçelim bu işten biz reis yav
![]()
Asistte yapıyor üstelik disiplinli ve çalışkanBizim Torreira kısa boylu olduğu için savunma kısmında duran toplarda eşleşme sorunu yaşıyoruz. Mctominay uzun boylu ve önemli gol katkısı da veriyor. İsterim şahsen
Biz buna hazır degilizÇıplak koşarım
evrenin rol kapma çabalarına puanın kaçAynen evren aynen dünya kupası kazanmış ortasaha alıyormuş aynen patrick vierayı alacağız
@Emre Zeytinli Oradan da tehlikeli Cemrem mesajları okuyabiliyoözelden yolla
Yunus da böyleydi gidicem diye tutturup götüne baka baka geri döndü,berkan da aynı şekildeKendine güveni olan vizyonu olan kalıp savaşır, demekki bayramda bu yok oyüzden seninle aynı fikirdeyim renkdaş. Barış dedimi sezon başında ben 4-5. sıtadayım salın beni dedi mi, kaldı savaştı kazandı. O yüzden emin efendi kadro dışı kalıp sürün. Takasta makasta kullanmayın çürüsün hitsin çapsız.
Yürü git lan. Anca gidersinArkadaşlar Barış Savaş tekrar online olmuş ben kaçar iyi geceler dilerim![]()
Evrenle serdar bi bok bilmezEvren Göz en güvenilir GS yorumcilarından biridir, aynı şekilde Serdar Kellecide öyle, gerisi fasa fuso.. Evren dediyse dogrudur
Evren Göz'ün en son güvenilir olduğundaki zaman dilimi. Asamoah sonrası adam yok oldu.Evren Göz en güvenilir GS yorumcilarından biridir, aynı şekilde Serdar Kellecide öyle, gerisi fasa fuso.. Evren dediyse dogrudur
PEvrenle serdar bi bok bilmez