- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Sertan ünal kim lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam tersi bizim mevut takıma geliştirip ileride para kazanabileceğimiz oyuncular lazım. Yeterince net oyuncumuz var. Atletizm, tempo, dinamizm katacak genç oyuncular lazım bile.Doue riskli bir transfer oynadığı maç sayısı çok az son maçlarda yedeğe düşmüş. Bize nokta atışı sağ bek lazım.
Zaha olayına açıklık getiriyorum adam sakat geldi sezon başı kamp görmedi yıllar sonra İngiltere dışına çıktı ona rağmen bu adam gol ve asist katkısı verdi önemli maçlarda kritik anlarda en az 9-10 tane net asisti yendi seneye burda kendisine kızanlar en büyük zaha destekçisi olur ziyech kalsın zaha gitsin diyenler ziyech aidiyet hissetmez parasını 3 gün aksat maça çıkmaz zaha duygusal adam biraz destek çıkılsın toparlar kendini bulurya barış yapılacak transferde tarot falı mı baksınlar alırken.
Zaha dediğin adam Palaca kaptanı olarak geldi ve sakat gelmesine rağmen hatrı sayılır katkı yaptı oynadığı süreye göre. Senin yorumun
Ziyech dediğin adam seni kaç maçta ipten aldı.
Aurier ve Vini de senin sevdiğin başkan bonservis harcamayın dedi
Bir kadın tanıdım çok ağlıyordu
Sözleşmesi 1 sene kalmış ve uzatmıyormuş nedeni bu sanırımAbi ben bu isi anlamadim.
Rennes duaye icin 7-8 istiyormua
Assinghon icin 11-12 ustiyormus
E hani assininghon , duayenin yedegiydi ? Dueye daha iyiydi?
1 ay kaldi ligler basliyor

Renkdaş maç sayısı çok az bizim seviyemizde mi belli değil bu oyuncuya mesafeliyim. İstenen bonservis de düşük değil ki tutmazsa yenisini alırız desek bilemiyorum sende bu genç oyuncuları takip eden birisin artık hayırlısıTam tersi bizim mevut takıma geliştirip ileride para kazanabileceğimiz oyuncular lazım. Yeterince net oyuncumuz var. Atletizm, tempo, dinamizm katacak genç oyuncular lazım bile.
Senaya ve bissakka vardı gönlümde benim de mesela senaya boey gibi defansı güçlü bi isim öte yandan bu doue biraz daha boeyla dubois karışımı bişey sanırım tekniği hücumu iyi gibi duruyorRenkdaş maç sayısı çok az bizim seviyemizde mi belli değil bu oyuncuya mesafeliyim. İstenen bonservis de düşük değil ki tutmazsa yenisini alırız desek bilemiyorum sende bu genç oyuncuları takip eden birisin artık hayırlısı
Senaya ve bissakka vardı gönlümde benim de mesela senaya boey gibi defansı güçlü bi isim öte yandan bu doue biraz daha boeyla dubois karışımı bişey sanırım tekniği hücumu iyi gibi duruyor
Avrupa şampiyonası izlerken @Emre Zeytinli :1 ay kaldi ligler basliyor

Joelinton sözleşme uzattı, Thuram Juve'ye gitti, Fofana Manu- Milan gibi takımlarla adı geçiyor. Manu Kone için 2-3 ay önce Arsenal- Liverpol gibi takımlarla adı geçiyordu ama son zamanlar haber yok.Fofana, Joelinton, Manu Kone ve Thuram. Hepsinin sozlesme bitimine 1 yil kalmis. Seve seve satacklar! Birini alip gelin!
Olabilir devre arası adı bizimle çıkan biri İtalya'dan Gendrey ile birlikte. Bu çocuğu bilmiyorum ama fizik olarak çok korkutucu ve hızlı görünüyor videolarda.İtalya'dan bahsedilen sağ bek bu galiba teklif yapacakmışız.![]()
Ebosele: il Galatasaray pronto ad offrire 4 milioni per averlo
www.udineseblog.it