Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkan isimlerin çoğu gelmez, temmuz ayında 50 tane isim çikar, agustosta bambaşka birileri gelir

Renkdaş maç sayısı çok az bizim seviyemizde mi belli değil bu oyuncuya mesafeliyim. İstenen bonservis de düşük değil ki tutmazsa yenisini alırız desek bilemiyorum sende bu genç oyuncuları takip eden birisin artık hayırlısı
Her transfer risk. Angelinho aldık ama olmadı mesela. O yüzden geliştirebileceğimiz adamları almamız bu noktada daha doğru çünkü kadromuzda hali hazırda İcardi, Zaha, Torreira, Muslera, Ziyech, Mertens, Bardakçı, Kaan vb. gibi net adamlarımız var. Doue, Seneya, Gendrey, Ebosele kim olur bilmem ama geliştirip satabileceğimiz oyuncu olması gerek bence.

Herkes Mc Tominayi skor katkisindan dolayi istiyor sanirim

Skora katkisi kesin olur ama oyuna katkisi cok olurmu emin degilim

Bu adam icin bu kadar maliyete hayatta girmem daha az maliyetli daha defansif yonu kuvvetli daha caliskan birini tercih ederim

Ingilizler adadan cikinca home seek oluyor gerek yok

Olacagi soyliyim

Oguz bizi beklemeyip 2 serefsiz kulupten birine gidecek

Biz de daha sonra keremi ve 2-3 kanadi daha gonderecegiz

Almadigimiza pisman olucaz
Bir yerde okumuştum küçük şikeciler Alanyasapor’a en son bizim teklifimizi duymadan satış yapmayın demişler. Yani biz me verirsek koç desteğiyle bizden fazla verecekler. Burda iş Oğuz a düşüyor. Bizi istiyorsa direnecek

United hem Ugarte hem Fofana'yi alabilse McTominay'i gonderebilir.

1194024099152924694.webp
Cute.gif

şu doue bitse

ortayada net 8 aldık mı pas trafiğimiz DSL den 1000 lik fibere geçer gibi tat verecek umudum var.

Bir kere sözünün eri ol da şu sağ beki kampa yetiştir be adam

Anlasilan o ki hoşbeş ile mctominay turkiye simulasyonuna gelmeyi hic dusunmuyor.

Rabiot yillik maas cok istiyormus.

Amrabati okan hoca veto etmis.

Baska kim kaldi ?

Olacagi soyliyim

Oguz bizi beklemeyip 2 serefsiz kulupten birine gidecek

Biz de daha sonra keremi ve 2-3 kanadi daha gonderecegiz

Almadigimiza pisman olucaz

oğuzun tavrı biraz şüpheli geldi bana

hangi takımlı bilmiyorum ama forma garantisi haberi, bonservisin sebepsiz 6 milyona çıkması filan sanki gelmek istemiyormuş hissi uyandırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt