Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aliye laf geçien yayına okeyim ya - çok yok zaten.Fener kaosunda da yapmacık buluyorum yaw ama Jale gibi tezgahları sadece bunlardan öğrenebildiğimiz için izleyenlere saygı duyuyorum
Sn. Altaylı GK’de telefonuyla oynuyor diyordum ama Fenerli bir herife haddini bildiriyormuş
sağ bek ve orta sahadaki açığımızı kaliteli, takıma seviye atlatacak isimlerle kapatmamız lazım.Artık transfer vakti gelmiştir @Melih Sönmez
Bulabilirsem bidaha izleyeyim, doğru diyonDün Fransa maçından sonra Rabiot kutlamalara dahil oldu
kral çok sarı kırmızı göründü gözüme ya, anlaşmış olabiliriz
bu nokta dediğin nedir tam olarak? yabancı basında tek haber yok.Doue olur herhalde artık. Bu noktadan sonra olmaması şaşırtıcı olur. Oğuz ise anlamıyorum, Kerem-Tete-Zaha-Hakim-BAY var, bir ayrılık olmadan alınır mı emin değilim. Kerem giderse mesela, ama gitmesi kesin mi? Kanat rotasyonu şişkin.
Sibel dizisi gibiBiz sabitzer,rabiot diyoruz.adam hala oguz aydin diyo şaka gibi ya
Girona manuyu kaziklamişGirona, Donny van de Beek için Manchester United ile 500 bin euroya anlaştı. (Relevo)