- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Sibel transferler,keramettin abi de bu sibelleri evden kovan baba rolundeki rahmetli Tanju korel,hakan Ural da murhanSibel dizisi gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sibel transferler,keramettin abi de bu sibelleri evden kovan baba rolundeki rahmetli Tanju korel,hakan Ural da murhanSibel dizisi gibi
Yerli basın tek bir isimde odaklanmış, Haluk Yürekli keza, Michy için ilk duyduğumuz kaynak olabilir, onlarda Doue diyorlar. O sebeple olması epey yakın diye düşünüyorum.bu nokta dediğin nedir tam olarak? yabancı basında tek haber yok.
hayırlı olsunyeşilçam gibi nöbet
Caferim yine bir yerlerde kufrediyorSenin ben şerefini
yüzüne söyleyebilir misinSenin ben şerefini
Sergi dün ölürüm sana albümünün çıkışının 27. Yıldönümüydü. Bu masterpiece hakkında bir yorum alabilir miyiz senden ? Bir de favori şarkın hangisiBiz sabitzer,rabiot diyoruz.adam hala oguz aydin diyo şaka gibi ya
Yanlis oldu, manu gironayi kaziklamişGirona manuyu kaziklamiş
Sen burada ettiğin lafların birini yüzüme söyle tüm servetimi bayraktara bağışlıcamyüzüne söyleyebilir misin
Sen kimin adamısın feramuz,mafya gibi herifsinSen burada ettiğin lafların birini yüzüme söyle tüm servetimi bayraktara bağışlıcam
özür dilerimSen burada ettiğin lafların birini yüzüme söyle tüm servetimi bayraktara bağışlıcam
Allaha şükür kimsenin adamı olmadıkSen kimin adamısın feramuz,mafya gibi herifsin
Sana dursuncu diyorlar. Reyini dursuna vermişsin.Allaha şükür kimsenin adamı olmadık
Forumdaki ilk cezam dursuna ana bacı küfür ettiğimden olduSana dursuncu diyorlar. Reyini dursuna vermişsin.