- 3 Temmuz 2012
- 138.036
- 86.878
- 5.338
TRANSFERR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben severim ,yanlış anlaşılmasın feramuz kayalar'ı hiç sevmem ama forumda surekli ezilmesi hos degil.
Adam marjinal mazohist ama...yanlış anlaşılmasın feramuz kayalar'ı hiç sevmem ama forumda surekli ezilmesi hos degil.
her yazdıgına feramuz sen sus feramuz sen anlamazsın feramuz bi s. git gibi cevaplar alıyor. adam yerine koyan görmedim. tabi saçma sapan şeyler yazıyor dogru ama bu kadar hakarete gerek yok. engelleyin geçin.Ben severim ,
Kim eziyor görmedim öyle bişey
hoşuna mı gidiyor diyorsun?Adam marjinal mazohist ama...
Herkesin nazı geçiyor çok sevildiği için belkideher yazdıgına feramuz sen sus feramuz sen anlamazsın feramuz bi s. git gibi cevaplar alıyor. adam yerine koyan görmedim. tabi saçma sapan şeyler yazıyor dogru ama bu kadar hakarete gerek yok. engelleyin geçin.
Adres atsanaEkin küçük feramuza erişemezsin aslan parçası. Derdi varsa özele gelsin konum adres fark etmez
öyle de olsa saglıklı bir iletişim degilHerkesin nazı geçiyor çok sevildiği için belkide
Transfersizlikten kavga var gene.
Ben öyle görmüyorum. Daha çok moderasyondan birileri o tür laflar ediyor; onlar da sevdiklerinden öyle davranıyor sanki. Nadiren bana da sarar, ben ona bulaşırım filan ama severim kendisini.her yazdıgına feramuz sen sus feramuz sen anlamazsın feramuz bi s. git gibi cevaplar alıyor. adam yerine koyan görmedim. tabi saçma sapan şeyler yazıyor dogru ama bu kadar hakarete gerek yok. engelleyin geçin.