Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.148
- 101.365
- 5.238
fb, adriana lima ile maç mı yapıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konya Meram yeni yol armağan koleji yanıAdres atsana
Daha almadik sorun o heralde.sağ bek aldıktan 5 dk sonra kavga çıktı ahbert
verem mi adres?Ekin küçük feramuza erişemezsin aslan parçası. Derdi varsa özele gelsin konum adres fark etmez
Demek küçük haEkin küçük feramuza erişemezsin aslan parçası. Derdi varsa özele gelsin konum adres fark etmez
Ne diyorsun inanalım mı? Gerçi Haluk'ta normalde bu hafta bitmesini bekliyordum Doue'nin demişti sanki çok cuzi miktarlar yada ödeme taksit detayları kalmış gibi? Sağ bekte Bissaka gibi net bir oyuncu değil, tutar veya tutmaz bilemem ama benim sevdiğim maaşı muhtemelen 1.2-1.5 civarından fazla olmayacak gelecekte para kazanabileceğimiz genç oyuncu.Ptesi ya da Salı Doue geliyor dediler.
No kaçKonya Meram yeni yol armağan koleji yanı
inanılır ya her yer çok açık rahat veriyor haberi mırın kırın etmeden - minnacık detaylar konuşuluyordur..Ne diyorsun inanalım mı? Gerçi Haluk'ta normalde bu hafta bitmesini bekliyordum Doue'nin demişti sanki çok cuzi miktarlar yada ödeme taksit detayları kalmış gibi? Sağ bekte Bissaka gibi net bir oyuncu değil, tutar veya tutmaz bilemem ama benim sevdiğim maaşı muhtemelen 1.2-1.5 civarından fazla olmayacak gelecekte para kazanabileceğimiz genç oyuncu.
2.kat 9 numaraNo kaç
Burdan 1'i üye de olmayabilir bu adrese kıymalı pide siparişi verme ihtimali var reis yav2.kat 9 numara
Beklerim
Söylesinler sıkıntı yok, çözümü varBurdan 1'i üye de olmayabilir bu adrese kıymalı pide siparişi verme ihtimali var reis yav![]()
Bizim Cs 1.6 ortamında Ts'de 1'i adresini vermişti evine pizza mı döner mi ne söylemişlerdi çok sıkıntılı bu tarz yerlerde adres söylemekSöylesinler sıkıntı yok, çözümü var
Ayrıyeten paramız da var muratım rahat ol
Adres verip tehdit etmekten2.kat 9 numara
Beklerim