- 31 Ağustos 2021
- 69.414
- 49.703
- 3.258
şu an realist bakamıyorum ama min 35 daha realist + bonus gibi evet.o kadar vermezler 35 + bonus verirler
adam van dyke'ın üstünden kafa topu indirdi - normal bulmuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu an realist bakamıyorum ama min 35 daha realist + bonus gibi evet.o kadar vermezler 35 + bonus verirler
Zaha aynı devam ederse keser zaten de ilk haftalar para verdiğimiz için ilk şans ona verilir. Oynar yine 3000+ dk merak etme yawkerem yine yedekse gitsin hasan bey yazmayın kadroya
yav yine kerem zaha kavgası cekemeyizZaha aynı devam ederse keser zaten de ilk haftalar para verdiğimiz için ilk şans ona verilir. Oynar yine 3000+ dk merak etme yaw
İlkay olsun da Hojbjerg de olurMctomnay olmayacak bence ya

Getirsin 20 milyon o zaman yaw;yav yine kerem zaha kavgası cekemeyiz
zaha oynasın işte rasta falan yapmış arkasınada oguz gelir
barışın 35 ettiği yerde kerem 15 eder yaw.o kadar vermezler 35 + bonus verirler
Git başka takım tut çekmek istemiyorsan.Bize yedekte sorun edecek adam varsa lütfen gitsin. Kimsenin tribini cekemeyiz
Her yedek kalan adamın morali bozuk olur ve söylenir olmayan adamdan şüphe duyarım asılBize yedekte sorun edecek adam varsa lütfen gitsin. Kimsenin tribini cekemeyiz
İstesemde tutamam Kero admir ben kalbimde bu takımla gömülecemGit başka takım tut çekmek istemiyorsan.
O zaman kafa açma.İstesemde tutamam Kero admir ben kalbimde bu takımla gömülecem
adminim kerem yedek kalmayı kaldıramıyor bence deO zaman kafa açma.
Bende seni seviyorum Kero admirimO zaman kafa açma.